Обичате ли рулетката и искате да научите хитрости, за да печелите по-често?

В тази статия ви представяме най-добрите стратегии за онлайн рулетка (и най-популярните), за да спечелите повече. Препоръчваме ви да опитате всички, но вие решавате коя е най-добрата стратегия за рулетка. Първоначално ще ви дам общи съвети, преминете директно към съвет 5, за да откриете нови техники в рулетката.

За разлика от блекджек, няма математическа таблица, която да увеличи шансовете ви да спечелите, тук всичко зависи от късмета (въпреки че някои техники избягват да правят каквото и да е).

Ако искате да играете рулетка, препоръчвам ви да играете на Palmsbet, където предлагат доставчика Evolution Gaming. Това е компанията зад всички казина на живо (блекджек, рулетка…)

+100% до 200 лв.
5.0
18+ | "Хазартът крие рискове: дългове, пристрастяване..."

Съвет #1 : Изберете правилния вариант на рулетката

Съществуват три основни варианта на рулетката: американска, европейска и френска. Ще забележите, че всяка разновидност има леко различно разположение на масата. Като цяло, вариантът, който дава на играчите най-добър статистически добив, е европейската рулетка, която има предимство само от 2,63%.

Ако искате да тествате нова версия, препоръчвам ви Lightning рулетка с печалби до x1000.

Съвет #2: Не забравяйте страничните залози

Страничните залози предлагат най-добрите шансове за печалба в рулетката. Тези видове залози се поставят върху групи, а не върху отделни числа, например нечетно или четно, червено или черно, 1-18 или 19-36, или още залози в колона. Въпреки че печалбите са по-ниски, шансовете за спечелване са много по-високи.

Затова, ако играете само за забавление и не искате да поемате твърде голям риск, ви препоръчваме да се придържате към страничните залози.

Съвет #3: Не се доверявайте на статистиките

Повечето доставчици предлагат подробни статистики за последните удари в рулетката. Имате например процент на черно, червено или зелено, числата, които са паднали най-често и т.н.

Внимавайте, математически това нищо не променя! Не се доверявайте на тези статистики, за да играете вашия удар, това остава случайно.

Съвет #4: Знайте колко ви носи вашият ход

Съществено е да разбирате шансовете в рулетката, преди да започнете да играете. Всеки залог ще има свой собствен потенциал за печалба и свои шансове да спечели.

Обикновено страничните залози носят x2 (четно/нечетно, червено/черно…), докато залозите на числа носят между 6x и 35x залога (35 пъти е най-често срещаното). Разбирането на шансовете за спечелване преди да заложите е ключът към успеха.

Съвет #5: Знайте как да управлявате парите си

Този съвет се прилага към всички хазартни игри – знаете как да управлявате парите си. Съществено е да пазите парите си и да залагате разумно.

Задайте си лимити за залози и спрете, когато ги достигнете. Никога не залагайте всичко! По-добре е да направите няколко залагания на различни числа, отколкото да заложите всичко на червено или черно.

Съвет #6: Мартингейл

Сигурно най-известният съвет в хазартните игри, мартингейл. Имате начален залог, кажим 1BGN, всеки път, когато губите, удвоявате тази сума. Ако спечелите, се връщате към началния си залог.

Например: 1BGN (губите) 2BGN (губите) 4BGN (губите) 8BGN (спечелвате) и се връщате на 1BGN за залог. Внимавайте, тази техника може да бъде забранена от някои казина (и все пак ще бъдете губещи в дългосрочен план).

Като знаете, че има максимален праг за залагане, не можете да използвате тази техника вечно (дори с милиони в сметката си).

Съвет #7: Система Лабушер

В системата Лабушер играчите определят сума, която искат да спечелят, след това променят сумата, която залагат, в зависимост дали спечеляват или губят в този момент. Въпреки че тази система не ви позволява да предвиждате бъдещето, тя премахва загубите, като ви позволява да визуализирате колко още трябва да спечелите, за да постигнете целта си. След като постигнете целта, спирате.

Съвет #8: Ред на Фибоначи

Основана на известната поредица със същото име, тази стратегия вижда играчите да поставят залози според математическата поредица на Фибоначи. Ако играчите спечелят, минават към следващото число, но ако губят, правят две крачки назад в поредицата. Внимавайте, тази техника е много рискована.

Съвет #9: Ред на Пароли

Системата за залагане Пароли е друга система, която много начинаещи играчи в казиното мислят, че са открили. Според системата Пароли, печалбите ще следват печалбите.

Системата Пароли е просто системата за залагане, която много играчи използват, т.е. увеличавате залога си след печалба и продължавате да го увеличавате, докато печалбите се увеличават.

Като цяло, играч на Пароли взема три решения, преди да намали залога си до началната сума. Така той ще заложи 10BGN (вие печелите), след това 20BGN (вие печелите), след това 40BGN (вие печелите). След това започвате нова поредица от 10BGN. В идеалния случай сте направили печалба от 70BGN от тази поредица.

Ако вашият ред на Пароли е печеливш, ще видите, че е много приятно 😉 !

Съвет #10: Стратегия Гролекс

Това е бонус техника, която всъщност не е такава. Стриймърът Тюфьор е измислил стратегия в рулетката, която се състои в изобразяването на ролекс чрез числата. Тази стратегия обаче изисква да имате доста пари и да обичате вкуса на риска. Ето пример за гролекс:

+100% до 200 лв.
5.0
18+ | "Хазартът крие рискове: дългове, пристрастяване..."

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *