🎰 казино palmsbet.bg
🤖 Доставчик EGT Interactive
👀 Тема Горски
💎 Летливост ниско
📈 RTP 96.48%

Triol Fest

Кой би си помислил, че е възможно да празнувате Октоберфест всеки ден? Слот играта Tirol Fest на EGT Interactive има за цел да направи точно това. Използвайки очарователни графики в анимационен стил, които напомнят за живописни сцени от баварската култура, слотът Tirol Fest е пълен с функции. Те включват уайлд символи, скатери, безплатни завъртания и дори голям джакпот за тези, които търсят по-големи емоции.

Играе се на шест барабана, което е малко повече от обичайното. Играчите, които са запознати с класически или видео слотове, обаче трябва да се почувстват незабавно спокойни. Играта е създадена с помощта на HTML5, което ѝ позволява да работи безпроблемно на настолни, мобилни и таблетни устройства. Затова можете да я играете свободно от уюта на собствения си дом или в движение с телефона си. Можете да изпробвате слота безплатно в

Как се играе

Tirol Fest се състои от шест барабана на четири реда. Играта има 50 печеливши линии и играчите могат да избират да играят с 1, 10, 20, 30 или с пълните 50 активирани линии. Залозите се правят с помощта на пет бутона с предварително зададени суми на монетите, които варират в зависимост от това колко печеливши линии сте активирали.

С увеличаването на броя на активираните печеливши линии се увеличават и минималната и максималната допустима сума на залога, която варира от 0,01 до 10 USD Вляво от опциите за залагане се намират някои удобни бутони, които ви позволяват да проверите правилата на играта, да използвате функцията за автоматична игра или да видите играта в режим на цял екран.

Тази видео слот игра е подходяща както за по-нови, така и за по-напреднали играчи. Тя носи много от същите механики на традиционните слотове, но включва доста от тях, за да запази свежестта си.

Символи и печалби

Стандартните символи са представени от карти: J, Q, K и A. Печалбите от тях варират от 2 до 30. Всички символи носят по-големи печалби, когато в едно завъртане са съчетани повече от тях. Символите J и Q носят печалби от 2, 6, 10 и 25 монети в зависимост от това дали са съчетани 3,4,5 или 6 символа. Символите K и A изплащат малко по-високи печалби в размер на 4, 10, 15 или 30 монети.

Символите с по-високи печалби представят темата много по-добре с кренвирши, бирени стени и други разпознаваеми тропи на Октоберфест. Символите с кренвирши изплащат 5, 12, 20 или 40 монети. Символите с бирени стени изплащат 6, 15, 25 или 50 монети. Бирените кегове, от друга страна, са определени за 8, 20, 30 или 60 монети.

Символите за хармоника остават същите – 8 монети за три символа, но след това се увеличават на 25, 40 или 80 монети за повече символи. Накрая са символите Баварски мъж и Баварска жена. Печалбата за жената е определена на 10, 40, 50 и 100 монети. Мъжът е символът с най-висока печалба от 15, 50, 100 или 250 монети.

Уайлд символите са представени ясно върху знак в съответните символи, докато скатерите са представени от символ, изобразяващ традиционна баварска сграда. Печалбите от линиите умножават стойността на залога ви на печелившата линия, докато печалбите от Scatter умножават общата стойност на залога ви.

Най-добрата бонусна функция на Tirol Fest

Според нас играчите ще се радват най-много на две бонусни функции на Tirol Fest. Първо, има възможност да задействате 10 кръга с безплатни завъртания, като уцелите четири или повече Scatter символа. Това става с гореспоменатата функция Stacks Pay, която умножава стойността на всеки символ. Повторното задействане на тази бонусна функция ще добави към баланса ви още пет безплатни завъртания в Tirol Fest.

Най-важната функция трябва да бъде джакпотът, който има четири различни нива. Всяко ниво е представено от цвят на карта, който можете да видите в горната част на игралния екран до постоянно нарастващи числа. Тези числа представляват най-големите печалби на всяко ниво на джакпота. Рундът с джакпота се задейства на случаен принцип, след като бъдат събрани печалби от успешен рунд. След това от играча зависи да избере една от 12-те карти с лицето надолу и да се опита да получи три съвпадащи символа за определен цвят карти. Размерът на джакпота, който ще бъде присъден на играча, зависи от сумата, събрана след избора на последната му карта.

RTP и волатилност

RTP на Tirol Fest е малко по-висок от средния – 96,02%. Това, заедно със средната волатилност, я прави подходяща за тези, които търсят игра, която не предпочита непременно един стил на игра пред друг. Не е нужно обаче да вярвате само на думите ни, тъй като можете да играете играта в демо режим точно тук, в

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *