🎰 казино palmsbet.bg
🤖 Доставчик EGT Interactive
👀 Тема Животни
💎 Летливост ниско

Crazy Bugs II

За повечето хора насекомите не са от съществата, които предизвикват топли и размити чувства. Обикновено се стараем да избягваме мравките и паяците, вместо да се сприятеляваме с тях. Но всяко правило си има изключения, а когато става въпрос за художествени образи, се оказва, че публиката просто обича тези страховити пълзящи насекоми. От „Паяжината на Шарлот“ до „Животът на бръмбара“ има многобройни примери за любвеобилни насекоми, които по-скоро ще стоплят сърцата ни, отколкото ще ни накарат да скочим от страх.

Надяваме се, че в Crazy Bugs II, предстоящата онлайн слот машина на EGT Interactive, ще има по-приятелски настроени същества. В тази игра нашите малки приятели са готови да се забавляват и играчите могат да се възползват от това, като получат достъп до широк набор от специални функции. Темата може да е малко неясна за момента, но едно е сигурно: това ще бъде слот с много функции, който обещава много вълнения за играчите.

Присъединяване към партията

Видео слотът Crazy Bugs II е нова онлайн хазартна слот машина, която ще се появи в онлайн казина със софтуер от EGT Interactive. Всъщност това е продължение на друга игра, създадена от разработчика, която включва смесица от различни цветни насекоми, които са облечени за модно парти. За да играете тази игра, не е необходимо изтегляне, а фактът, че тя е налична в няколко номинала, би трябвало да отвори екшъна както за играчи с висок, така и с нисък лимит.

Тази машина е с пет барабана и 20 печеливши линии и е представена в оформление 5×3. За да спечелят печалби, играчите трябва да съчетаят идентични символи от ляво на дясно по барабаните. Разбира се, очакваме повечето от тези символи да се основават на различни видове бъгове, какъвто беше случаят в оригиналното заглавие. Играчите могат да се възползват и от wild символите, които могат да заместят всеки нормален символ, за да завършат печелившите печеливши линии. Като допълнителен бонус уайлд символите са с множител 2 пъти, който удвоява печалбите от всяка печеливша линия, в която участват.

На екрана са налични и два други специални символа. Първо, това са скатер символите, които могат да задействат печалби, ако уцелите достатъчно такива навсякъде по барабаните. Освен това три или повече от тях ще задействат специална функция Scatter. Следващият е бонус символът. Ако уцелите три от тях при едно и също завъртане, ще задействате мини играта Cricket’s Party. Това е функция за безплатни завъртания, която дава на играчите възможност да спечелят още повече пари. Други акценти включват функцията Gamble, която ви дава възможност да опитате да удвоите печалбите си при всяко печелившо завъртане, с риск да загубите всичко, което сте спечелили до момента.

Мравки в панталоните

Видео слотът Crazy Bugs II може да се окаже една от най-успешните нови версии на EGT за 2017 г. Фактът, че е продължение, означава, че вече има играчи, които се наслаждават на тази собственост, а големият набор от функции е приятно докосване, което би трябвало да я отличи от много от другите заглавия на тази компания. Като цяло тази игра изглежда се предлага на пазара за случайната част от спектъра: има сравнително ниска волатилност, цветна и лека тема, а честите функции са предназначени за масовия пазар. Това е заглавие, което определено очакваме с нетърпение да проверим, когато получи публична версия по-късно тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *