Шумахер е в съзнание

Германецът е в парижката болница Жоржи Помпиду

iconomist
iconomist / 11 September 2019 16:04 >
Шумахер е в съзнание
"Михаел Шумахер е под мое наблюдение и мога да ви уверя, че е в съзнание” – това е заявила една от сестрите, които се грижат за легендата във Формула в парижката болница Жоржи Помпиду, твърди френското издание Le Parisien, предаде БГНЕС.

Германецът бе приет преди два дни в болница в Париж за „тайно лечение“.

Той бе настанен в кардиологичното отделение на болницата и грижите за него са поети от светилото в кардиохирургията Филип Менаш. Според данните на легендата на “Формула 1” Михаел Шумахер е извършена операция по трансплантация на стволови клетки. Това е сравнително нова интервенция в тази област на медицината, а френският специалист е най-добър в нея, и по думите му тя “може да прави чудеса”.

Добрите новини за състоянието на Шумахер идва по-малко от 24 часа, след като той бе посетен в болницата от близкия си приятел Жан Тод. Французинът бе начело на Ферари по време на най-успешния период в кариерата на Шумахер, като двамата са много близки. Тод е направил 45-минутна визитация на Шумахер вчера следобед, като след това не даде никаква информация за състоянието на германеца.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ