Яя Туре отказва да издържа извънбрачното си дете, ако майката не му праща секси селфита

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 13 September 2015 12:13 >
Яя Туре отказва да издържа извънбрачното си дете, ако майката не му праща секси селфита

Твърди се, че футболистът Яя Туре от Манчестър Сити е станал баща на дете след две-годишна тайна любов – и майката заявява, че отказва да плаща издръжка, освен ако не му пращала секси селфита, информира „Дейли мейл”.

Жененият 32-годишен играч е обвинен в изневяра на съпругата си от 12 години, Гинеба. Той имал четиримесечна афера с бившата си приятелка, 31-годишната Мариам Камара, която срещнал за първи път когато и двамата били тийнейджъри в Кот д’Ивоар.

Но Камара твърди, че той я напуснал когато забременяла и сега го обвинява, че отказва да плаща издръжката на детето, защото тя не му изпращала голи снимки. Туре, който е практикуващ мюсюлманин и баща на три деца, печели 230 000 паунда на седмица като полузащитник.

Тя сподели: „Трябва да му дам нещо, като например голи снимки или снимки на дупето ми. Ако не изпратя снимките няма да получа пари.” Камара заяви, че първоначално се срещнали през 2011 г., когато Туре я повикал от нищото, докато работела в магазин в Париж, точно след трансфера му за 24 милиона паунда от Барселона в Манчестър Сити.

Те скоро започнали да спят заедно и през юни 2012 г. му споделила, че е бременна, но заяви, че него не му пукало и отказал да повярва, че детето е негово. Камара твърди, че само се съгласил да плаща издръжка след като тест за бащинство показал, че има 99.99% шанс детето да е негово.

Играчът от Висшата лига досега имаше сравнително чист имидж, що се отнася до дамите и по-рано заяви, че се „крие” от „неудобни” женски фенки, които искат да спят с него.

В интервю за списание от Кот д’Ивоар през януари, футболистът заяви: „Понякога се чудя какво се случва в главите на тези момичета. Смущаващо е. Имаше една, която открито ме ухажваше. Това беше наистина шокиращо! Тя ме попита за телефонния ми номер, а аз и дадох грешен номер, за да се измъкна.”

„Избягвам ги. Аз съм женен. Жена ми е достатъчна за мен. Харесвам мира и това е моят начин на живот.”

Камара добави, че тя се „ужасила”, когато Туре я помолил да изпрати пикантни снимки, но първоначално се съгласявала, защото искала да осигури сина си.

Тя заяви пред „Сън”: „Това беше манипулативно. Той знаеше, че без него няма да се справим, така че искаше подобни неща. Искам да поеме отговорност. Не става въпрос за пари. Той има нужда да види сина си. Но той дори не отговаря на моите съобщения.”

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ