Божков разпространи SMS-комуникация с Горанов

Бизнесменът пусна във Фейсбук два скрийншота, в които както той твърди, обсъжда с финансовия министър действия на бивши ръководители на ДКХ

iconomist
iconomist / 15 May 2020 08:14 >
Божков разпространи SMS-комуникация с Горанов
Бизнесменът Васил Божков разпространи SMS-комуникация, за която твърди, че е между него и министърът на финансите Владислав Горанов. Преди няколко дни бизнесменът обяви, че е контактувал за хазартния си бизнес директно с Горанов, а не с Дръжавната комисия по (ДКХ). На своя фейсбук профил Васил Божков публикува два скрийншота със следното обяснение. „Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше:“.

Първият скрийншот е от 24 февруари 2018 година:


В обяснение към тази снимка се обяснява, че "девойката" е Мария Филипова, предшественичка на последния шеф на ДКХ Александър Георгиев, председател на ДКХ от 08.02.2018 г., понастоящем зам.-председател на КФН.

На втората снимка се вижда датата 15 януари, сряда, което предполага да е 2020 година и се обяснява, че „Сашо“ е Александър Георгиев, председател на ДКХ от 25.04.2019 г. до февруари 2020 г.; зам.-директор на НАП от май 2017 г. до април 2019г.

Към момента автентичността на комуникацията не може да бъде потвърдена. Владислав Горанов все още не е коментирал темата.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ