banner Supreme Hot
logo Supreme Hot

Supreme Hot

EGT Interactive

👀 Тема Класическо казино
💎 Летливост low
  1. Привличането ви Една от най-добрите характеристики на този ретро слот е наистина ретро решетката с 3 x 3 барабана, която ви пренася на истинско пътешествие по носталгичната алея, когато всички слот машини имаха само 3 барабана и 3 прозорчета на всеки барабан. В типичния за EGT стил тези барабани избухват в пламъци, за да отпразнуват всяка печалба от символ - което е само една от многото причини, поради които този слот е наистина горещ. Ретро награди Ретро наградите могат да бъдат ваши още от първото завъртане на барабаните, а видовете награди, които можете да очаквате, са до 200 монети за всички любими плодове, сред които череши, лимони, портокали и грозде. След това наградите значително се увеличават: до 1600 монети за камбанки и звезди, до 2000 монети за барове, до 4000 монети за знаци на долари и до най-високата награда от 6000 монети за късметлийски 7 - въпреки че при всяко завъртане могат да бъдат присъдени няколко награди, тъй като има 27 възможни начина за печалба при всяко завъртане. Това важи с особена сила, когато на барабаните се паднат 9 съвпадащи символа по всяко време, тъй като не само ще спечелите по 27 начина, но и ще удвоите общата си печалба. По всяко време можете да получите и бонус Jackpot Cards. Пред Вас ще бъде представена бонусна дъска с 12 обърнати надолу карти и Вие трябва да се опитате да си проправите път нагоре по 4-те нива, за да спечелите един от четирите джакпота, които са подчертани под 4-те цвята карти за игра. Всяка спечелена награда, която е под 3500 монети, може да бъде заложена във функцията Gamble. Просто изберете правилно дали дадена карта за игра ще бъде червена или черна, за да удвоите парите си! Върховни залози Друга причина, поради която този слот е изключително актуален, е неговата система за залагане. Можете да изберете да играете комбинация от кредити, вариращи от 0,01 до 1,0 монети, и кредитни залози, вариращи от 5 до 100. Просто ги комбинирайте, за да направите своя собствен перфектен залог за завъртане. Отиване в пламъци

Supreme Hot

Горещият въпрос е колко горещи искате да бъдат вашите слотове с ретро символи? Ако обичате да са наистина горещи, тогава ще трябва да опитате "Supreme Hot" - сериозно горещ ретро слот от EGT. Можете да спечелите награди за широк избор от любимите си ретро символи, които включват късметлийски 7, знаци за долар, бар, звезди и камбани, както и любимите на всички плодови символи като грозде, портокали, лимони и череши. Можете да спечелите и някои страхотни бонуси, като например двойни награди, бонус с джакпот карти и функция Gamble.

Това със сигурност е сериозно горещ слот, но не е твърде горещ, за да се справи, особено когато го играете на най-новата си и най-добра мобилна джаджа, докато с широка гама от комбинации от кредити и залози, от които можете да избирате, това също е слот, който се поддава на всички стилове слот игра, независимо дали сте играч с малки залози - или дори опитен хайролер!

Привличането ви

Една от най-добрите характеристики на този ретро слот е наистина ретро решетката с 3 x 3 барабана, която ви пренася на истинско пътешествие по носталгичната алея, когато всички слот машини имаха само 3 барабана и 3 прозорчета на всеки барабан. В типичния за EGT стил тези барабани избухват в пламъци, за да отпразнуват всяка печалба от символ - което е само една от многото причини, поради които този слот е наистина горещ.

Ретро награди

Ретро наградите могат да бъдат ваши още от първото завъртане на барабаните, а видовете награди, които можете да очаквате, са до 200 монети за всички любими плодове, сред които череши, лимони, портокали и грозде. След това наградите значително се увеличават: до 1600 монети за камбанки и звезди, до 2000 монети за барове, до 4000 монети за знаци на долари и до най-високата награда от 6000 монети за късметлийски 7 - въпреки че при всяко завъртане могат да бъдат присъдени няколко награди, тъй като има 27 възможни начина за печалба при всяко завъртане. Това важи с особена сила, когато на барабаните се паднат 9 съвпадащи символа по всяко време, тъй като не само ще спечелите по 27 начина, но и ще удвоите общата си печалба.

По всяко време можете да получите и бонус Jackpot Cards. Пред Вас ще бъде представена бонусна дъска с 12 обърнати надолу карти и Вие трябва да се опитате да си проправите път нагоре по 4-те нива, за да спечелите един от четирите джакпота, които са подчертани под 4-те цвята карти за игра. Всяка спечелена награда, която е под 3500 монети, може да бъде заложена във функцията Gamble. Просто изберете правилно дали дадена карта за игра ще бъде червена или черна, за да удвоите парите си!

Върховни залози

Друга причина, поради която този слот е изключително актуален, е неговата система за залагане. Можете да изберете да играете комбинация от кредити, вариращи от 0,01 до 1,0 монети, и кредитни залози, вариращи от 5 до 100. Просто ги комбинирайте, за да направите своя собствен перфектен залог за завъртане.

Отиване в пламъци

С големите награди и бонуси, които се предлагат, е по-добре да загинете в пламъци, докато се опитвате, отколкото изобщо да не сте опитвали!

Често задавани въпроси относно Supreme Hot

Да, разбира се, че можете! Във Iconomist можете да играете безплатно на слот машината Supreme Hot, преди да решите да заложите истински пари на тази игра.

Създадохме списък с най-безопасните онлайн казина, които можем да намерим, за да ви помогнем да се насладите на по-добро преживяване онлайн. Вижте нашия списък, преди да играете слота Supreme Hot днес.

Слот машината Supreme Hot е създадена от един от най-популярните ни доставчици на софтуер - EGT. Тази компания има силна репутация в бранша и голям каталог от игри

Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Supreme Hot за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Supreme Hot за истински пари, за да спечелите най -много пари!

logo Palms Bet

Palms Bet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 100 лв.

Wager

X20

Депозит мин.

10 лв.

logo Winbet

Winbet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+200%

Макс. Бонусs

до 200 лв.

Wager

X40

Депозит мин.

10 лв.

logo 22 BET

22 BET

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 600 лв.

Wager

X50

Депозит мин.

1,5 лв.

logo Supreme Hot

Supreme Hot

EGT Interactive

Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive