Secrets of Sherwood

БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus

Secrets of Sherwood

Вдъхновена от легендата за Робин Худ, видеослот играта Secrets of Sherwood на EGT идва с подаръци от 5 барабана, 30 печеливши линии и приличен RTP от 96,26%. Слот играта остава оптимизирана с най-високо качество, независимо дали е достъпна на настолен компютър или на мобилно устройство.

С опции за бонус функции и символи или герои, които бихте очаквали в оригиналната история, играта залага между 30 и 600 щатски долара и предлага джакпот от 1000 пъти залога.

БОНУСНИ ФУНКЦИИ

Приключенското пътешествие на Робин Худ се разпростира и в бонусните функции на играта, където различни функции осигуряват на играча стойностно игрално преживяване.

Символи на играта

Буквите в играта са с най-ниски печалби, а шапката и торбата със златни монети са с вторите по големина печалби. За да се възползвате максимално от играта, трябва да уцелите символите на героите, тъй като те предлагат най-високи печалби.

Очаквайте също така да се натъкнете на уайлд и скатер символи, които увеличават печелившите комбинации и задействат бонус кръгове и бонусни функции.

Бонус рундове и безплатни завъртания

В играта можете да се възползвате от няколко бонусни функции. Сред тях са функциите gamble, които ви позволяват да спечелите големи суми в зависимост от това дали играчът прави правилен избор, както и подредените уайлд и скатер символи.

Играчите имат шанс и за безплатни завъртания. Отбелязването на 7, 8 или 9 scatter символа предлага на играча съответно 7, 15 или 30 безплатни завъртания. Тези безплатни завъртания могат да бъдат задействани отново, което дава възможност на играча да спести пари. Има и карти с джакпот, които предлагат игра с мистериозен джакпот за максимална печалба.

Оставете коментар

Информация Secrets of Sherwood

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема средновековен
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост