nom jeux
logo Secrets of Sherwood

Secrets of Sherwood

EGT Interactive

👀 Тема средновековен
💎 Летливост low

Secrets of Sherwood

Вдъхновена от легендата за Робин Худ, видеослот играта Secrets of Sherwood на EGT идва с подаръци от 5 барабана, 30 печеливши линии и приличен RTP от 96,26%. Слот играта остава оптимизирана с най-високо качество, независимо дали е достъпна на настолен компютър или на мобилно устройство.

С опции за бонус функции и символи или герои, които бихте очаквали в оригиналната история, играта залага между 30 и 600 щатски долара и предлага джакпот от 1000 пъти залога.

БОНУСНИ ФУНКЦИИ

Приключенското пътешествие на Робин Худ се разпростира и в бонусните функции на играта, където различни функции осигуряват на играча стойностно игрално преживяване.

Символи на играта

Буквите в играта са с най-ниски печалби, а шапката и торбата със златни монети са с вторите по големина печалби. За да се възползвате максимално от играта, трябва да уцелите символите на героите, тъй като те предлагат най-високи печалби.

Очаквайте също така да се натъкнете на уайлд и скатер символи, които увеличават печелившите комбинации и задействат бонус кръгове и бонусни функции.

Бонус рундове и безплатни завъртания

В играта можете да се възползвате от няколко бонусни функции. Сред тях са функциите gamble, които ви позволяват да спечелите големи суми в зависимост от това дали играчът прави правилен избор, както и подредените уайлд и скатер символи.

Играчите имат шанс и за безплатни завъртания. Отбелязването на 7, 8 или 9 scatter символа предлага на играча съответно 7, 15 или 30 безплатни завъртания. Тези безплатни завъртания могат да бъдат задействани отново, което дава възможност на играча да спести пари. Има и карти с джакпот, които предлагат игра с мистериозен джакпот за максимална печалба.

Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Secrets of Sherwood за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Secrets of Sherwood за истински пари, за да спечелите най -много пари!

logo Palms Bet

Palms Bet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 100 лв.

Wager

X20

Депозит мин.

10 лв.

logo 22 BET

22 BET

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 600 лв.

Wager

X50

Депозит мин.

1,5 лв.

logo Winbet

Winbet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+200%

Макс. Бонусs

до 200 лв.

Wager

X40

Депозит мин.

10 лв.

logo Secrets of Sherwood

Secrets of Sherwood

EGT Interactive

Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive