Secrets of Alchemy

Информация Secrets of Alchemy

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Магия
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Тайна работилница Сега, когато сте открили формулата, отчаяно се опитвате да скриете тайната си от други бъдещи алхимици и затова сте се скрили в тайна работилница. Тук ще можете да превръщате в злато всичко, което решите, включително случайни предмети като карти за игра и рози, а дори и хора, ако те открият тайната ви. Претегляне на вашето злато В момента, в който превърнете някой от намерените предмети в злато, ще можете да ги претеглите срещу пари в брой. Картите за игра могат да бъдат претеглени за до 3 000 монети, златните кюлчета - за до 4 000 монети, а книгите - за 6 000 монети. Не се страхувайте да превърнете в злато и други бъдещи алхимици, тъй като женските златни статуетки са на стойност до 10 000 монети, а мъжките - до 20 000 монети. Когато усъвършенствате алхимичната си формула, тя ще има и силата да се превърне в Wild и тогава може да превърне всичко по пътя си в злато, за да създаде множество златни награди с печалби. Тъй като други бъдещи алхимици винаги се опитват да ви проследят, може би ще искате да следите и за места, в които можете да се скриете, като например Scattered Castles. Намерете 3 разпръснати замъка и можете да вземете награда от 2500 монети и допълнителен бонус от 7 безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново. Успехът Ви може да бъде възнаграден и с бонус Jackpot Cards, в който ще имате възможност да видите дали можете да създадете друга перфектна формула, за да си проправите път нагоре по 4 нива и да достигнете до 1 от 4 потенциални джакпот награди. Всякакви малки златни късчета на стойност под 15 000 монети могат да бъдат заложени и във функцията "Двойно или нищо" (Double-Or-Nothing Gamble Feature). Тук не е нужна наука, а само малко късмет, тъй като трябва правилно да познаете цвета на карта, за да удвоите наградата си. Тайни залози Алхимията може и да изисква тайна формула - но няма перфектна тайна формула за залагане, която да отключи безкрайно злато. Въпреки това има достатъчно комбинации от кредити и залози, за да може всеки бъдещ алхимик да намери своя перфектен залог за завъртане. Наборът от 25 линии на играта може да се играе от минимум 0,25 монети на завъртане до максимум 500 монети на завъртане. Чисто злато

Secrets of Alchemy

Ако някога сте мечтали да превърнете всичко, което пожелаете, в злато - тогава е време да играете "Secrets of Alchemy", онлайн слот игра от EGT. След като овладеете формулата, ще можете да превръщате всякакви предмети в злато, а след това да превърнете златото в големи парични награди. Освен това ще можете да играете всички видове бонус игри, включително Wild Alchemists, Scattered Secret Castles, Jackpot Cards и функцията Double-Or-Nothing Gamble Feature.

С голямото разнообразие от комбинации от кредити и залози, от които да избирате, този слот на научна тематика е идеален и за всички видове играчи на слот, независимо дали обичате да играете за малки залози, или дори ако сте играч с високи залози. Можете дори да се занимавате с алхимия чрез най-новата си и най-добра мобилна джаджа.

Тайна работилница

Сега, когато сте открили формулата, отчаяно се опитвате да скриете тайната си от други бъдещи алхимици и затова сте се скрили в тайна работилница. Тук ще можете да превръщате в злато всичко, което решите, включително случайни предмети като карти за игра и рози, а дори и хора, ако те открият тайната ви.

Претегляне на вашето злато

В момента, в който превърнете някой от намерените предмети в злато, ще можете да ги претеглите срещу пари в брой. Картите за игра могат да бъдат претеглени за до 3 000 монети, златните кюлчета - за до 4 000 монети, а книгите - за 6 000 монети. Не се страхувайте да превърнете в злато и други бъдещи алхимици, тъй като женските златни статуетки са на стойност до 10 000 монети, а мъжките - до 20 000 монети.

Когато усъвършенствате алхимичната си формула, тя ще има и силата да се превърне в Wild и тогава може да превърне всичко по пътя си в злато, за да създаде множество златни награди с печалби. Тъй като други бъдещи алхимици винаги се опитват да ви проследят, може би ще искате да следите и за места, в които можете да се скриете, като например Scattered Castles. Намерете 3 разпръснати замъка и можете да вземете награда от 2500 монети и допълнителен бонус от 7 безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново. Успехът Ви може да бъде възнаграден и с бонус Jackpot Cards, в който ще имате възможност да видите дали можете да създадете друга перфектна формула, за да си проправите път нагоре по 4 нива и да достигнете до 1 от 4 потенциални джакпот награди. Всякакви малки златни късчета на стойност под 15 000 монети могат да бъдат заложени и във функцията "Двойно или нищо" (Double-Or-Nothing Gamble Feature). Тук не е нужна наука, а само малко късмет, тъй като трябва правилно да познаете цвета на карта, за да удвоите наградата си.

Тайни залози

Алхимията може и да изисква тайна формула - но няма перфектна тайна формула за залагане, която да отключи безкрайно злато. Въпреки това има достатъчно комбинации от кредити и залози, за да може всеки бъдещ алхимик да намери своя перфектен залог за завъртане. Наборът от 25 линии на играта може да се играе от минимум 0,25 монети на завъртане до максимум 500 монети на завъртане.

Чисто злато

Както може да се очаква от всеки уважаващ себе си слот с алхимична тематика, за тези, които открият тайните на успеха, са на разположение големи награди и бонуси - това прави този слот чисто злато!

Често задавани въпроси относно Secrets of Alchemy

Можете да играете Secrets of Alchemy слот безплатно точно тук в Iconomist. Препоръчваме ви да направите това, за да го изпробвате, преди да заложите истински пари.

Да, нашите експерти откриха, че слот машината Secrets of Alchemy се предлага в много надеждни сайтове. Създадохме този списък с най-безопасните онлайн казина, за да ви улесним.

Да, слотът Secrets of Alchemy е една от най-новите игри на популярния разработчик EGT. Ако искате да изпробвате други нови игри, прочетете нашия списък тук.

Оставете коментар

Информация Secrets of Alchemy

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Магия
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост