nom jeux
logo Knight’s Heart

Knight’s Heart

EGT Interactive

👀 Тема средновековен
💎 Летливост low

Knight’s Heart

Натиснете 6-те барабана в слот машината Knight's Heart на EGT и открийте свят на замъци и смели крале. Играйте безплатния слот и вижте защо нашият екип от рецензенти обича това допълнение към канона на EGT.

Слотът Knight's Heart разполага с 50 печеливши линии, игрална функция и ниска волатилност при всяко завъртане. Подредените символи могат да ви помогнат да спечелите големи печалби, но внимавайте за бонуса Mystery Jackpot Cards, който може да се задейства след всяко завъртане и може да ви донесе огромна джакпот награда!

Пътуване до Средновековна Европа с EGT

Българският разработчик на онлайн казина EGT има добра история в пускането на мултиплатежни игри. По-новите игри като 50 Amazons' Battle и Volcano Wealth се отличават с превъзходна графика и много бонуси.

Слот машината Knight's Heart е добре дошла в портфолиото на EGT. Това е казино слот игра на средновековна тематика с костюми от доспехи, замъци и железни щитове. Можете да играете за истински пари чрез актуален уеб браузър, но ние установихме, че играта работи добре на смартфон или таблет.

Както в много игри на EGT, Knight's Heart не е свръхголяма по отношение на звуковите ефекти или музиката. Има стандартен ефект при завъртането на барабаните, а кратка средновековна фанфара се чува, когато уцелите печелившо завъртане. 

Играйте на 50 печеливши линии на 6 барабана

Можете да играете слота Knight's Heart онлайн за забавление или с истински пари. Играта е разположена на 6 барабана и 4 реда, но има само 50 печеливши линии. Можете дори да изберете 1, 10, 20 или 30 завъртания. Чакането на печелившо завъртане може да бъде малко разочароващо, но подредените символи обикновено компенсират това.

Монетите започват от 0,01, но е възможно да заложите 100, 250, 500 или 1000 монети на всяко завъртане. Повечето символи се изплащат, когато уцелите от три до шест еднакви символа. Уайлд символите и символите на джакпота обаче се изплащат, когато уцелите два на активна печеливша линия.

Печалбите започват от доста ниски стойности в онлайн слота Knight's Heart. Можете да спечелите само 2х-4х залога на линията, като уцелите три кралски символа на която и да е печеливша линия. Оттук нататък наградите се увеличават постоянно до максимална печалба от 200x за шест кралски символа на линия.

Попадение на 4+ Scatters за задействане на безплатни завъртания

В най-добрите онлайн слотове винаги ще намерите добър бонус кръг и слот машината Knight's Heart не прави изключение. Започнете, като активирате бонус с безплатни завъртания. За да задействате функцията, трябва да уцелите четири или повече скатера за замък навсякъде по барабаните. След това имате три опции, от които да избирате:

  • 3 безплатни завъртания с три барабана с подредени уайлд символи
  • 8 безплатни завъртания с два барабана с подредени уайлд символи
  • 16 безплатни завъртания с един барабан с подредени уайлд символи

Wild барабаните се избират на случаен принцип в началото на бонуса. Наистина се изплаща да имате уайлд купчина на един от най-левите барабани.

Освен бонус с безплатни завъртания, слот машината Knight's Heart разполага и с бутон за залагане. След всяко печелившо завъртане можете да имате шанс да удвоите наградата си. Просто познайте дали следващата изтеглена карта ще бъде червена или черна. Ако сбъркате, ще загубите цялата си печалба!

Играйте бонуса Мистерия Джакпот карти за голяма печалба

Когато играете слот Knight's Heart онлайн, имате шанс да спечелите прогресивен джакпот. На случаен принцип след всяко завъртане може да се задейства бонусът Mystery Jackpot Cards.

Тук ще влезете в игра, в която трябва да изберете от поле с 12 карти с лицето надолу. Съчетайте три от една и съща боя и ще спечелите съответната награда. Джакпотите са от най-малкия (клубове) до най-големия (пики). Можете дори да кликнете върху джакпота, за да видите кога е бил спечелен за последен път и каква е била наградата.

Играйте Knight's Heart безплатно!

Knight's Heart е страхотна слот машина с приятни графики и редица вълнуващи бонуси. Подредените символи помагат да се компенсира фактът, че в играта вероятно няма достатъчно печеливши линии. Но това все пак е един завършен видеослот на EGT.

Опитайте безплатния слот Knight's Heart днес във Iconomist. И не забравяйте да се регистрирате в нашите най-високо оценени казина на EGT по-долу, за да тествате играта с истински пари!

Да! Ако искате да играете слота Knights Heart безплатно, тогава трябва да посетите нашия уебсайт, Iconomist. Ние предлагаме демо версии за хиляди слот игри.
Ако искате да играете слота Knights Heart за допълнителни пари, разгледайте този списък с нови онлайн казина. Тези iGaming оператори приемат залози с истински пари.
Слот машината Knights Heart е игра с 6 барабана. Тя има 4 реда и 50 различни печеливши линии, на които можете да спечелите печалба от истински пари.
Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Knight’s Heart за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Knight’s Heart за истински пари, за да спечелите най -много пари!

award
logo Palms Bet

Бонус

+100%
до 100

Wager

X20

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo Winbet

Бонус

+200%
до 200

Wager

X40

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

10
award
logo 22 BET

Бонус

+100%
до 600

Wager

X50

Безплатни завъртания

Не е наличен

Макс. залог

Не е наличен

Депозит мин.

1.5
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
logo Knight’s Heart

Knight’s Heart

EGT Interactive