banner Extra Stars
logo Extra Stars

Extra Stars

EGT Interactive

👀 Тема Класическо казино
💎 Летливост low
  1. Навийте ме в Характерно за много от слотовете на EGT е, че тази игра е без излишни емоции и тръпки. Мрежата от 5 x 3 барабана е с прост дизайн и играчите, които обичат да играят за големи награди и бонуси, няма да губят много време, за да се възхищават на безсмислени анимации - а ще могат да се заемат с попълването на банковия си баланс при всяка възможност. Звездни награди Както може да се очаква от слот с главен герой звезда - можете да спечелите много звездни награди. Дори малките череши и скромните лимони са звезди сами по себе си и могат да донесат награди до 2000 монети. Оттук нататък звездата ви винаги е във възход - сливите и портокалите носят до 3000 монети, пъпешите и гроздето - до 4000 монети, а бананите - до 10 000 монети. Звездата в таблицата с печалбите е 7-те, които носят до 20 000 монети. Уайлд звездата може да се появи на барабани 2, 3 и 4 и моментално се разширява, за да покрие целия барабан и да присъди няколко награди, ако е възможно. Разширената Уайлд звезда ще предостави и едно повторно завъртане в опит да се присъдят още повече награди. Функцията Джакпот карти може да бъде спечелена след всяко завъртане и ще Ви бъдат представени 12 карти. Зад всяка карта се крие незабавна награда и можете да продължите да печелите тези награди, докато не получите три карти от един и същи цвят - с което бонусът приключва. Всички печалби под 7000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Gamble. За да удвоите парите си, трябва само да познаете правилно дали дадена карта е черна или червена. Допълнителни специални залози Добрият слот трябва да позволява на играчите с различен опит и бюджет да му се наслаждават, а Extra Stars не разочарова. Всички играчи могат да играят на всички 10 печеливши линии при всяко завъртане, но те могат да бъдат залагани с различни кредитни стойности от 0,01 до 1,0 монети и с различни кредитни залози от 10 до 200. Звездно качество

Extra Stars

Ако искате да играете с една от най-големите звезди на пазара на онлайн слот игри - тогава вероятно е време да играете "Extra Stars" - забавната онлайн слот игра на EGT. Звездата на играта е Wild звезда, която има силата да се разширява и да покрива всеки барабан, на който се приземи, а след това да замества всички останали символи, за да създаде множество допълнителни награди. Видовете награди, които тя може да замени, достигат до 20 000 монети, а освен това има и много други големи бонусни игри и функции, включително Джакпот карти и функция за удвояване на парите.

С големия и разнообразен избор от кредитни залози и кредитни стойности, от които да избирате, този слот може да се превърне в звездата на всеки ден, като дори можете да му позволите да играе главната роля на любимата си мобилна джаджа, като iPad или

Навийте ме в

Характерно за много от слотовете на EGT е, че тази игра е без излишни емоции и тръпки. Мрежата от 5 x 3 барабана е с прост дизайн и играчите, които обичат да играят за големи награди и бонуси, няма да губят много време, за да се възхищават на безсмислени анимации - а ще могат да се заемат с попълването на банковия си баланс при всяка възможност.

Звездни награди

Както може да се очаква от слот с главен герой звезда - можете да спечелите много звездни награди. Дори малките череши и скромните лимони са звезди сами по себе си и могат да донесат награди до 2000 монети. Оттук нататък звездата ви винаги е във възход - сливите и портокалите носят до 3000 монети, пъпешите и гроздето - до 4000 монети, а бананите - до 10 000 монети. Звездата в таблицата с печалбите е 7-те, които носят до 20 000 монети.

Уайлд звездата може да се появи на барабани 2, 3 и 4 и моментално се разширява, за да покрие целия барабан и да присъди няколко награди, ако е възможно. Разширената Уайлд звезда ще предостави и едно повторно завъртане в опит да се присъдят още повече награди. Функцията Джакпот карти може да бъде спечелена след всяко завъртане и ще Ви бъдат представени 12 карти. Зад всяка карта се крие незабавна награда и можете да продължите да печелите тези награди, докато не получите три карти от един и същи цвят - с което бонусът приключва. Всички печалби под 7000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Gamble. За да удвоите парите си, трябва само да познаете правилно дали дадена карта е черна или червена.

Допълнителни специални залози

Добрият слот трябва да позволява на играчите с различен опит и бюджет да му се наслаждават, а Extra Stars не разочарова. Всички играчи могат да играят на всички 10 печеливши линии при всяко завъртане, но те могат да бъдат залагани с различни кредитни стойности от 0,01 до 1,0 монети и с различни кредитни залози от 10 до 200.

Звездно качество

Без излишни емоции, с всички тръпки на EGT (Euro Games Technology), прилични награди и три страхотни бонуса и функции, на които да се насладите - сигурни сме, че ще се съгласите, че този слот наистина има звездно качество!

Често задавани въпроси относно Extra Stars

Смятаме, че е добра идея да тествате слот машината Extra Stars, преди да платите, за да играете. Намерете безплатна демо версия на слот играта на нашия уебсайт, Iconomist.

Да, можете. Просто разгледайте нашия списък с безопасни онлайн казина, ако искате да играете безопасно на слот машината Extra Stars. Вашата сигурност е наш основен приоритет.

Онлайн слотът Extra Stars е дело на разработчика на игри EGT, един от водещите доставчици на софтуер в игралната индустрия. Техните слотове са едни от най-добрите.

Оставете коментар

0

Готови ли сте да играете Extra Stars за истински пари?

Ето най -добрата ни селекция от онлайн казина, където можете да играете Extra Stars за истински пари, за да спечелите най -много пари!

logo Palms Bet

Palms Bet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 100 лв.

Wager

X20

Депозит мин.

10 лв.

logo Winbet

Winbet

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+200%

Макс. Бонусs

до 200 лв.

Wager

X40

Депозит мин.

10 лв.

logo 22 BET

22 BET

Информация

Активирайте моя бонусicon Bonus

Бонус

+100%

Макс. Бонусs

до 600 лв.

Wager

X50

Депозит мин.

1,5 лв.

logo Extra Stars

Extra Stars

EGT Interactive

Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive