Emperor’s Palace

Информация Emperor’s Palace

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Азиатски
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Победител в слот на китайска тематика Българският разработчик на слот казина EGT вероятно е по-известен с широката си гама от класически игри. Но сред носталгичните слотове като 20 Super Hot и 5 Dazzling Hot ще откриете много тематични игри като тази. Слот машината Emperor's Palace е игра на EGT на азиатска тематика. Тя включва всички символи, които бихте очаквали да намерите в ориенталски слот, като лъвове, вази Минг и лотосови цветя. Императорът и императрицата заемат централно място и дават най-големите печалби в реални пари. Можете да играете Emperor's Palace безплатно във всички добри онлайн казина на EGT. Заредете играта в обикновения си уеб браузър или играйте незабавно чрез преносимо устройство. Регулирайте печелившите си линии Този слот на азиатска тематика е изграден върху стандартен комплект от 5 барабана. Както обикновено се случва с много слот машини на EGT, можете да регулирате печелившите си линии преди всяко завъртане. Играйте на 1 печеливша линия по средата или изберете една от 5, 10, 20 или 30 възможни комбинации. Можете също така да настроите монетите си преди всяка игра. Изберете от 1, 2, 5, 10 или 20 монети на завъртане, като монетите започват само от 0,01. Подобно на повечето игри с 5 барабана на EGT, RTP в онлайн слота Emperor's Palace е около 95-96%, а волатилността е ниска. Що се отнася до печалбите, те варират от 2х за три символа J или Q до 50х за пет императора на всяка активна печеливша линия. Попадение на подредени уайлд символи или задействане на бонуса с безплатни завъртания Когато играете онлайн слот Emperor's Palace, можете да се насладите на малък набор от бонусни функции. Драконът е уайлд символ и замества всички символи, с изключение на скатерите. Той е доста анимиран за допълнителен ефект и може да се появи подреден по барабаните. Също така подредени са и скатер символите. Това са символите Ин-Ян и те се появяват само на барабани 2, 3 и 4. Ще задействате бонус с безплатни завъртания, когато разположите 7 до 9 скатера навсякъде. Колкото повече скатери се паднат, толкова повече завъртания печелите. Възможно е да уцелите до 30 безплатни игри чрез задействането. 7 символа Scatter: 7 безплатни завъртания 8 скатер символа: 15 безплатни завъртания 9 скатер символа: 30 безплатни завъртания Активирайте бонуса Mystery Jackpot Cards по всяко време Онлайн слотът Emperor's Palace е част от гамата Mystery Jackpot Cards Bonus на EGT. Jackpot Cards е прогресивен джакпот на четири нива, който може да се задейства след всяко завъртане. За да играете, изберете карти от 12-те налични на екрана. Продължавайте да избирате карти, докато не съпоставите три от една и съща боя. Четирите нива започват с най-малката (клубове) и се увеличават по размер (каросерии, сърца и след това пики). Ако геймплеят на слот машината Emperor's Palace Ви харесва, разгледайте още слотове на EGT тук. Присъединете се към Императора още днес!

Emperor’s Palace

Пътувайте до Китай с красивата слот машина Emperor's Palace на EGT. Играйте за истински пари на избор от 1-30 печеливши линии и удряйте подредени символи, за да увеличите печалбите си. Внимавайте за подредените диви дракони, които се реят на барабаните, за да ви донесат до 1000x залога ви.

Ако имате късмет, може дори да получите 30 безплатни завъртания в бонусната функция на играта. Но това не е всичко! След всяко завъртане можете да задействате и бонуса Mystery Jackpot Cards. Това е прогресивен джакпот на четири нива, който може да ви донесе сериозни пари.

Победител в слот на китайска тематика

Българският разработчик на слот казина EGT вероятно е по-известен с широката си гама от класически игри. Но сред носталгичните слотове като 20 Super Hot и 5 Dazzling Hot ще откриете много тематични игри като тази.

Слот машината Emperor's Palace е игра на EGT на азиатска тематика. Тя включва всички символи, които бихте очаквали да намерите в ориенталски слот, като лъвове, вази Минг и лотосови цветя. Императорът и императрицата заемат централно място и дават най-големите печалби в реални пари.

Можете да играете Emperor's Palace безплатно във всички добри онлайн казина на EGT. Заредете играта в обикновения си уеб браузър или играйте незабавно чрез преносимо устройство.

Регулирайте печелившите си линии

Този слот на азиатска тематика е изграден върху стандартен комплект от 5 барабана. Както обикновено се случва с много слот машини на EGT, можете да регулирате печелившите си линии преди всяко завъртане. Играйте на 1 печеливша линия по средата или изберете една от 5, 10, 20 или 30 възможни комбинации.

Можете също така да настроите монетите си преди всяка игра. Изберете от 1, 2, 5, 10 или 20 монети на завъртане, като монетите започват само от 0,01. Подобно на повечето игри с 5 барабана на EGT, RTP в онлайн слота Emperor's Palace е около 95-96%, а волатилността е ниска.

Що се отнася до печалбите, те варират от 2х за три символа J или Q до 50х за пет императора на всяка активна печеливша линия.

Попадение на подредени уайлд символи или задействане на бонуса с безплатни завъртания

Когато играете онлайн слот Emperor's Palace, можете да се насладите на малък набор от бонусни функции. Драконът е уайлд символ и замества всички символи, с изключение на скатерите. Той е доста анимиран за допълнителен ефект и може да се появи подреден по барабаните.

Също така подредени са и скатер символите. Това са символите Ин-Ян и те се появяват само на барабани 2, 3 и 4. Ще задействате бонус с безплатни завъртания, когато разположите 7 до 9 скатера навсякъде. Колкото повече скатери се паднат, толкова повече завъртания печелите. Възможно е да уцелите до 30 безплатни игри чрез задействането.

  • 7 символа Scatter: 7 безплатни завъртания
  • 8 скатер символа: 15 безплатни завъртания
  • 9 скатер символа: 30 безплатни завъртания

Активирайте бонуса Mystery Jackpot Cards по всяко време

Онлайн слотът Emperor's Palace е част от гамата Mystery Jackpot Cards Bonus на EGT. Jackpot Cards е прогресивен джакпот на четири нива, който може да се задейства след всяко завъртане.

За да играете, изберете карти от 12-те налични на екрана. Продължавайте да избирате карти, докато не съпоставите три от една и съща боя. Четирите нива започват с най-малката (клубове) и се увеличават по размер (каросерии, сърца и след това пики).

Ако геймплеят на слот машината Emperor's Palace Ви харесва, разгледайте още слотове на EGT тук.

Присъединете се към Императора още днес!

Emperor's Palace е елегантен слот на ориенталска тематика със страхотни графики, забавна анимация и добри бонуси. Подредените скатери се появяват редовно, за да ви дадат добър шанс за голям удар, а бонусът Mystery Jackpot Cards е просто неустоим.

Искате ли да го изпробвате сами? Можете да изпробвате Emperor's Palace напълно безплатно точно тук или да отидете в някое от нашите най-добре оценени онлайн казина, за да видите какво.

Често задавани въпроси относно Emperor’s Palace

Ако искате да тествате онлайн слота Emperors Palace, преди да платите, за да играете, можете да използвате нашия уебсайт, Iconomist. Ние предлагаме безплатни демо версии на хиляди слотове.

Да! Вижте нашите прегледи на най-добрите онлайн казина с истински пари, за да намерите чудесно място, където да опитате слот машината Emperors Palace за истински парични печалби сега!

Разбира се, че е така! Слот машината Emperors Palace е създадена от EGT - доставчик на софтуер, който е създал някои от най-добрите слот игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Информация Emperor’s Palace

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Азиатски
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост