Blue Heart

Информация Blue Heart

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Мафия
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Привличане на грабителите Blue Heart предоставя на играчите 100 печеливши линии, а тази мрежа с 5 x 4 барабана предлага на играчите фона на Ню Йорк, както и много скъпоценности и улики за местонахождението на разбойниците, за чието залавяне ще получите богато възнаграждение. Награди за грабители Работодателите ви нямат нищо против да намерите скъпоценностите или да заловите разбойниците първи - и с удоволствие ще ви възнаградят за всичко или всички, които намерите. Наградите започват с намирането на някои буквени и цифрови улики, които, надяваме се, ще ви помогнат да проследите разбойниците, а те носят до 625 монети. Има много скъпоценни камъни за намиране, като сапфирите и топазите ще ви донесат до 1000 монети, докато изумрудите ще ви донесат до 1750 монети, а рубините - до 2000 монети. Ако успеете да заловите някой от разбойниците, ще спечелите 3000 монети. Мъжът прилича на Итън Хоук с козя брадичка, но се пазете от красивата жена, тъй като тя лесно може да ви накара да забравите защо сте там - а именно да я заловите и да получите парите! Успешните ловци на глави могат да получат и бонуса Wild Blue Diamond, който може да ви възнагради по два различни начина. Той може да изплати мигновени печалби до 5000 монети, когато диамантите образуват печеливша линия сами по себе си, или пък Сините диаманти могат да заместят всички символи от основната игра, за да образуват множество комбинации с печалби. Също така следете за разпръснатите магазини за бижута, тъй като 3 от тях на барабани 2, 3 или 4 ще задействат 10 безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново и по време на първоначалния бонус. Има и мистериозен Pick-Me Джакпот бонус, който може да бъде възнаграден след всяко завъртане. Ще ви бъдат представени 12 карти за игра, под всички от които е скрита награда, и вие можете да продължите да ги избирате, докато не получите три карти от една и съща боя. Всички награди под 15 000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Gamble, в която просто трябва да познаете дали дадена карта ще бъде червена или черна. Ако го направите правилно, ще удвоите наградата си. Диамантени залози Такова забавно приключение заслужава да бъде изиграно от играчите на слот игри, независимо от техния бюджет за игра на слот игри, така че ще се радвате да разберете, че има редица кредитни залози, които ви позволяват да намерите перфектния залог за завъртане. Не забравяйте, че при всяко завъртане има и 100 печеливши линии. Отиди там, където казва сърцето

Blue Heart

Ако някога сте искали да пожънете големите награди на успешен ловец на глави - тогава ще харесате онлайн слот играта "Blue Hearts" от EGT. Двама крадци са ограбили бижутериен магазин, като са взели известния диамант Blue Heart и други скъпоценности, и Вашата задача е да възстановите скъпоценностите и да заловите крадците - за всичко това можете да спечелите големи награди и да получите допълнителни бонуси под формата на Wild Diamonds, безплатни завъртания и Jackpot Bonus.

Има и различни кредитни залози за игра, което означава, че можете да намерите залози за завъртане, които да отговарят на вашия бюджет за слот игра, като можете да играете дори през най-новата си мобилна джаджа.

Привличане на грабителите

Blue Heart предоставя на играчите 100 печеливши линии, а тази мрежа с 5 x 4 барабана предлага на играчите фона на Ню Йорк, както и много скъпоценности и улики за местонахождението на разбойниците, за чието залавяне ще получите богато възнаграждение.

Награди за грабители

Работодателите ви нямат нищо против да намерите скъпоценностите или да заловите разбойниците първи - и с удоволствие ще ви възнаградят за всичко или всички, които намерите. Наградите започват с намирането на някои буквени и цифрови улики, които, надяваме се, ще ви помогнат да проследите разбойниците, а те носят до 625 монети. Има много скъпоценни камъни за намиране, като сапфирите и топазите ще ви донесат до 1000 монети, докато изумрудите ще ви донесат до 1750 монети, а рубините - до 2000 монети. Ако успеете да заловите някой от разбойниците, ще спечелите 3000 монети. Мъжът прилича на Итън Хоук с козя брадичка, но се пазете от красивата жена, тъй като тя лесно може да ви накара да забравите защо сте там - а именно да я заловите и да получите парите!

Успешните ловци на глави могат да получат и бонуса Wild Blue Diamond, който може да ви възнагради по два различни начина. Той може да изплати мигновени печалби до 5000 монети, когато диамантите образуват печеливша линия сами по себе си, или пък Сините диаманти могат да заместят всички символи от основната игра, за да образуват множество комбинации с печалби. Също така следете за разпръснатите магазини за бижута, тъй като 3 от тях на барабани 2, 3 или 4 ще задействат 10 безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново и по време на първоначалния бонус.

Има и мистериозен Pick-Me Джакпот бонус, който може да бъде възнаграден след всяко завъртане. Ще ви бъдат представени 12 карти за игра, под всички от които е скрита награда, и вие можете да продължите да ги избирате, докато не получите три карти от една и съща боя.

Всички награди под 15 000 монети могат да бъдат заложени и във функцията Gamble, в която просто трябва да познаете дали дадена карта ще бъде червена или черна. Ако го направите правилно, ще удвоите наградата си.

Диамантени залози

Такова забавно приключение заслужава да бъде изиграно от играчите на слот игри, независимо от техния бюджет за игра на слот игри, така че ще се радвате да разберете, че има редица кредитни залози, които ви позволяват да намерите перфектния залог за завъртане. Не забравяйте, че при всяко завъртане има и 100 печеливши линии.

Отиди там, където казва сърцето

С шанса да станете богато възнаграден ловец на глави - не е ли време да отидете там, където казва Синьото сърце!

Често задавани въпроси относно Blue Heart

Да, можете да играете Blue Heart онлайн слот, без да харчите стотинка в Iconomist! Отделете време, за да разберете дали това е подходящият слот за вас тук.

Нашите експерти винаги знаят кои са най-добрите места за игра, затова са съставили това ръководство за онлайн казина с истински пари, за да ви помогнат да намерите идеалното място, където да завъртите слота Blue Heart.

В онлайн слота Blue Heart ще откриете няколко специални функции, включително мигновени печалби, 10 безплатни завъртания и функция Gamble, с която можете да удвоите наградата си.

Оставете коментар

Информация Blue Heart

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Мафия
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост