Ancient Dynasty

Информация Ancient Dynasty

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Азиатски
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Класически китайски символи EGT са мозъците, които стоят зад слот машината Ancient Dynasty. Компанията е базирана в България и е експерт в предоставянето на висококачествени мобилни слотове на различни теми. Ancient Dynasty не е изключение. Символите с по-ниско заплащане в този слот са A, K, Q, J и 10. По-високоплатежните символи включват златна статуетка, комплект фенери, шарено гърне, рибите Ин и Ян и дракон. Уайлд символът е традиционен костюм на лъв, използван в танца на лъвовете по време на китайската Нова година, а скатер символът за безплатни завъртания е тигър. Изберете своя залог за комплект Можете да избирате залози между 30 и 600 кредита, когато играете слот Ancient Dynasty онлайн. Просто натиснете залога, който искате да използвате, за да завъртите и да видите дали ще успеете да спечелите. Вземете 15 безплатни завъртания Специалните функции на онлайн слота Ancient Dynasty включват някои от тези, които ще откриете в много игри в най-добрите онлайн казина. На първо място са безплатните завъртания. За да задействате безплатните завъртания на слот машината Ancient Dynasty, трябва да уцелите поне три скатера тигър. Това ще ви даде 15 безплатни завъртания и печалба за скатер. Уайлд символът замества всички символи в безплатните завъртания, за разлика от основната игра, където той не замества скатера. Този слот има и хазартна игра. Можете да я активирате след всяко печелившо завъртане и за да спечелите, просто трябва да изберете дали следващата обърната карта ще бъде червена или черна. Можете ли да спечелите джакпот? В онлайн слота Ancient Dynasty има и прогресивен джакпот. Той се задейства на случаен принцип след всяко печелившо завъртане, след което ще ви бъдат показани 12 карти. Всичко, което трябва да направите, е да откриете три съвпадащи цвята, за да спечелите джакпота. Пиката предлага най-високата печалба като цяло. Това е чиста малка механика, която може да ви даде шанс да спечелите най-голямата печалба! Древна династия, създадена, за да пребъде

Ancient Dynasty

Разработеният от EGT онлайн слот Ancient Dynasty е чудесен пример за класическа слот машина с 5 барабана. Независимо дали играете Ancient Dynasty безплатно, или с истински пари, можете да спечелите много благодарение на доходоносните бонус кръгове на играта.

С фантастични безплатни завъртания и хазартна игра, това е идеалният пример за ретро слот забавление. Но това не е всичко. Играта е дом и на прогресивен джакпот, който може да се задейства на случаен принцип след всяко печелившо завъртане. Колко вълнуващо е това?

Със страхотни функции и красиви символи на щанда, онлайн слотът Ancient Dynasty е едновременно класически и много забавен за игра!

Класически китайски символи

EGT са мозъците, които стоят зад слот машината Ancient Dynasty. Компанията е базирана в България и е експерт в предоставянето на висококачествени мобилни слотове на различни теми. Ancient Dynasty не е изключение.

Символите с по-ниско заплащане в този слот са A, K, Q, J и 10. По-високоплатежните символи включват златна статуетка, комплект фенери, шарено гърне, рибите Ин и Ян и дракон. Уайлд символът е традиционен костюм на лъв, използван в танца на лъвовете по време на китайската Нова година, а скатер символът за безплатни завъртания е тигър.

Изберете своя залог за комплект

Можете да избирате залози между 30 и 600 кредита, когато играете слот Ancient Dynasty онлайн. Просто натиснете залога, който искате да използвате, за да завъртите и да видите дали ще успеете да спечелите.

Вземете 15 безплатни завъртания

Специалните функции на онлайн слота Ancient Dynasty включват някои от тези, които ще откриете в много игри в най-добрите онлайн казина. На първо място са безплатните завъртания.

За да задействате безплатните завъртания на слот машината Ancient Dynasty, трябва да уцелите поне три скатера тигър. Това ще ви даде 15 безплатни завъртания и печалба за скатер. Уайлд символът замества всички символи в безплатните завъртания, за разлика от основната игра, където той не замества скатера.

Този слот има и хазартна игра. Можете да я активирате след всяко печелившо завъртане и за да спечелите, просто трябва да изберете дали следващата обърната карта ще бъде червена или черна.

Можете ли да спечелите джакпот?

В онлайн слота Ancient Dynasty има и прогресивен джакпот. Той се задейства на случаен принцип след всяко печелившо завъртане, след което ще ви бъдат показани 12 карти. Всичко, което трябва да направите, е да откриете три съвпадащи цвята, за да спечелите джакпота. Пиката предлага най-високата печалба като цяло. Това е чиста малка механика, която може да ви даде шанс да спечелите най-голямата печалба!

Древна династия, създадена, за да пребъде

Като цяло слот играта Ancient Dynasty е изключително добре направена. Символите са красиви и наистина помагат за оживяването на играта. Анимациите са плавни и играта се играе добре, въпреки че има по-ниска волатилност от някои други. И безплатните завъртания, и играта с хазартни игри предлагат фантастичен шанс да изтеглите печалба, но ни се искаше да има начин да задействате джакпота извън случайността.

Готови ли сте сами да завъртите този слот? Играйте слот Ancient Dynasty онлайн в някое от нашите най-добре оценени казина сега!

Често задавани въпроси относно Ancient Dynasty

Да, можете в iconomist. Имаме хиляди други игри, за да опитате отвъд слота Ancient Dynasty и дори не изискваме регистрация. Щастливо въртене!

Нашите експерти са преминали през безброй казина, за да съставят това ръководство за най-добрите казина с истински пари. Разгледайте и намерете идеалното място за вас, за да играете на слот машината Ancient Dynasty.

Да, слотът Ancient Dynasty има прогресивен джакпот. Той може да се задейства след всяко случайно завъртане и изисква да съвпаднете с 3 карти от 12, за да получите бонус.

Оставете коментар

Информация Ancient Dynasty

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Азиатски
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост