Age of Troy

Информация Age of Troy

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Античен
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Нашествието В този слот с 5 x 3 барабана веднага ще се пренесете в разгара на битката, а на хоризонта ясно се виждат червените платна на спартанската армада, докато принц Парис и прекрасната Елена от Троя гледат с ужас на битката, която е предизвикала тяхната любовна авантюра. Троянско съкровище По време на приключението си можете да вземете много награди, включително саксии с троянско злато, които носят до 4000 монети. Можете също така да спечелите до 8 000 монети за подаряване на шлема на Ахил, след като го победите, и 8 000 монети за подпомагане на победата над Армадата. За това, че сте помогнали на Елена от Троя да стигне на безопасно място, наградата ви ще бъде 10 000 монети, а безопасното преминаване на Парис е на стойност до 20 000 монети. Защитата на свещения храм на боговете от спартанците е начинът да си спечелите 12 безплатни завъртания, които се задействат при появата на 3 символа на храма. По време на безплатните завъртания ще получите и подредени уайлд символи, а същият брой безплатни завъртания може да бъде задействан отново по време на бонуса при появата на още символи на храм. Както може да се очаква от тази тематична игра за Троя, опасният Троянски кон може да стане Wild - чудесната новина е, че когато това стане, той ще замени всички символи от печелившата таблица, за да създаде още по-приключенски награди. Каквито и ценни троянски притежания да спечелите, ще можете да опитате да удвоите тези награди във функцията Gamble на играта. Просто познайте правилно дали дадена карта ще бъде червена или черна и можете да заложите наградата си до 5 пъти. Бойни линии Всички велики битки са имали своите линии - и вашата ще бъде 20-те фиксирани печеливши линии, които трябва да изиграете при всяко завъртане. Въпреки това можете да ги заложите с голямо разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, което позволява на слот играчите от всички възрасти, независимо дали сте абсолютен новак в слот игрите или опитен играч с големи суми, да намерят комбинация, която да отговаря на индивидуалния им стил на игра, а също и на бюджета им. Язди този кон

Age of Troy

Ако някога сте си мечтали да бъдете троянски воин във времената, когато Троянската империя се е сражавала със спартанците - време е да играете "Age of Troy" - слот на тема епични приключения от създателите IGT. Много награди очакват най-смелите воини, докато се биете с шампиона на спартанците Ахил, помагате да се разгроми спартанската армада и пазите в безопасност Парис и Елена от Троя. Освен това ще имате възможност да спечелите бонус с безплатни завъртания за защита на свещения храм на боговете, докато троянският кон трябва да бъде укротяван всеки път, когато стане Wild.

Въпреки епичния характер на този слот, неговата гама от кредитни залози и кредитни стойности е достатъчно разнообразна, за да позволи на играчите на слот от всички стандарти да се насладят на това приключение. Можете дори да се включите в забавлението от най-новата си мобилна джаджа, включително таблети с Android и iPad.

Нашествието

В този слот с 5 x 3 барабана веднага ще се пренесете в разгара на битката, а на хоризонта ясно се виждат червените платна на спартанската армада, докато принц Парис и прекрасната Елена от Троя гледат с ужас на битката, която е предизвикала тяхната любовна авантюра.

Троянско съкровище

По време на приключението си можете да вземете много награди, включително саксии с троянско злато, които носят до 4000 монети. Можете също така да спечелите до 8 000 монети за подаряване на шлема на Ахил, след като го победите, и 8 000 монети за подпомагане на победата над Армадата. За това, че сте помогнали на Елена от Троя да стигне на безопасно място, наградата ви ще бъде 10 000 монети, а безопасното преминаване на Парис е на стойност до 20 000 монети.

Защитата на свещения храм на боговете от спартанците е начинът да си спечелите 12 безплатни завъртания, които се задействат при появата на 3 символа на храма. По време на безплатните завъртания ще получите и подредени уайлд символи, а същият брой безплатни завъртания може да бъде задействан отново по време на бонуса при появата на още символи на храм. Както може да се очаква от тази тематична игра за Троя, опасният Троянски кон може да стане Wild - чудесната новина е, че когато това стане, той ще замени всички символи от печелившата таблица, за да създаде още по-приключенски награди.

Каквито и ценни троянски притежания да спечелите, ще можете да опитате да удвоите тези награди във функцията Gamble на играта. Просто познайте правилно дали дадена карта ще бъде червена или черна и можете да заложите наградата си до 5 пъти.

Бойни линии

Всички велики битки са имали своите линии - и вашата ще бъде 20-те фиксирани печеливши линии, които трябва да изиграете при всяко завъртане. Въпреки това можете да ги заложите с голямо разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, което позволява на слот играчите от всички възрасти, независимо дали сте абсолютен новак в слот игрите или опитен играч с големи суми, да намерят комбинация, която да отговаря на индивидуалния им стил на игра, а също и на бюджета им.

Язди този кон

С пулсиращо историческо приключение, в което да участвате, богати награди, които да получите за храбростта си, и бонус игри, които могат да ви донесат още по-големи награди - не е ли време да яхнете този троянски кон!

Често задавани въпроси относно Age of Troy

Елате в Iconomist! Имаме демонстрации на хиляди слотове от всички водещи доставчици, включително Age of Troy. Просто ги заредете и започнете да въртите - не се изисква регистрация!

Да, можете да намерите слот машината Age of Troy в много от най-добрите онлайн казина. Не забравяйте да разгледате някои от нашите препоръки, за да намерите подходящото място за вас.

Слотът Age of Troy ви предлага възможност да играете с някои от най-добрите бонуси, които можете да намерите! Те включват безплатни завъртания, подредени уайлд символи и функция за залагане.

Оставете коментар

Информация Age of Troy

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Античен
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост