40 Almighty Ramses II

Информация 40 Almighty Ramses II

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Египет
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Влезте в царството на Рамзес II 40 Almighty Ramses II е най-новото попълнение в гамата от египетски слотове на EGT. Българският разработчик вече имаше голям успех с версията на играта с 20 печеливши линии, която дори беше голям хит в наземните казина в цяла Европа. Онлайн слотът 40 Almighty Ramses II следва сходна тема с тази на оригиналната игра на EGT. Действието ѝ се развива в Древен Египет по времето на Рамзес II. Египетският владетел е смятан за един от най-могъщите фараони и е управлявал в продължение на повече от 65 години. Рамзес II и съпругата му Нефертари се появяват на барабаните в играта. Тези барабани са разположени на красив фон от палми, пирамиди и пустиня. Няма много анимация или музика, но това е типично за видеослотовете на EGT. Малък джингъл в египетски стил ще звучи всеки път, когато уцелите печеливша комбинация. Залагане на 40 печеливши линии на 5 барабана Можете да залагате на 40 фиксирани печеливши линии, когато играете 40 Almighty Ramses II безплатно онлайн. Кралските символи са нископлатени и носят печалби от 5-100x залога на линия до 5-200x. Птицата и кучето пазач дават 10-300x печалба, а Нефертари и сфинксът - 20-400x. Самият Рамзес II е символът на джакпота и плаща 30-800x. Повечето символи се появяват подредени, когато играете 40 Almighty Ramses II слот онлайн. Това може да бъде чудесно за Вашата банка, ако уцелите много високоплатени символи. В действителност повечето стекове на екипа ни за преглед бяха пълни с нископлатени кралски символи. Спечелете 10 безплатни завъртания с движещи се символи Препоръчваме ви да играете слота 40 Almighty Ramses II онлайн в най-добрите легални казина. Играйте за реални пари и можете да опитате да задействате страхотен бонус с безплатни завъртания. Храмът в Абу Симбел действа като скатер на играта. Той се появява само на барабани 2, 3 и 4, но ще спечелите 80x, когато уцелите три навсякъде на тези барабани. С три скатера ще активирате и бонусната функция с безплатни завъртания. В началото печелите 10 безплатни игри. По време на завъртанията, ако на барабан 1 и на която и да е позиция на барабани 3-5 се появи стек от символи, редът между тях ще се запълни с този символ. Това е страхотен подход към разширяващия се символ и нещо, което не сме виждали твърде много пъти. По време на основната игра или безплатните завъртания можете да уцелите и уайлд символи. Пирамидата в Гиза е уайлд символ и замества всички символи освен скатер символа. Играйте 40 Almighty Ramses II безплатно днес

40 Almighty Ramses II

Върнете се назад във времето в страната на фараоните с онлайн слота 40 Almighty Ramses II. Видео слотът на EGT Interactive е лесен за игра и изглежда наистина добре. Можете да залагате на 40 фиксирани печеливши линии на 5 барабана, да уцелите уайлд и скатер и да задействате елегантен бонус с безплатни завъртания.

Слот машината 40 Almighty Ramses II е фантастично допълнение към портфолиото на EGT. Впуснете се в древен Египет и вижте какво можете да спечелите!

Влезте в царството на Рамзес II

40 Almighty Ramses II е най-новото попълнение в гамата от египетски слотове на EGT. Българският разработчик вече имаше голям успех с версията на играта с 20 печеливши линии, която дори беше голям хит в наземните казина в цяла Европа.

Онлайн слотът 40 Almighty Ramses II следва сходна тема с тази на оригиналната игра на EGT. Действието ѝ се развива в Древен Египет по времето на Рамзес II. Египетският владетел е смятан за един от най-могъщите фараони и е управлявал в продължение на повече от 65 години.

Рамзес II и съпругата му Нефертари се появяват на барабаните в играта. Тези барабани са разположени на красив фон от палми, пирамиди и пустиня. Няма много анимация или музика, но това е типично за видеослотовете на EGT. Малък джингъл в египетски стил ще звучи всеки път, когато уцелите печеливша комбинация.

Залагане на 40 печеливши линии на 5 барабана

Можете да залагате на 40 фиксирани печеливши линии, когато играете 40 Almighty Ramses II безплатно онлайн. Кралските символи са нископлатени и носят печалби от 5-100x залога на линия до 5-200x.

Птицата и кучето пазач дават 10-300x печалба, а Нефертари и сфинксът - 20-400x. Самият Рамзес II е символът на джакпота и плаща 30-800x.

Повечето символи се появяват подредени, когато играете 40 Almighty Ramses II слот онлайн. Това може да бъде чудесно за Вашата банка, ако уцелите много високоплатени символи. В действителност повечето стекове на екипа ни за преглед бяха пълни с нископлатени кралски символи.

Спечелете 10 безплатни завъртания с движещи се символи

Препоръчваме ви да играете слота 40 Almighty Ramses II онлайн в най-добрите легални казина. Играйте за реални пари и можете да опитате да задействате страхотен бонус с безплатни завъртания.

Храмът в Абу Симбел действа като скатер на играта. Той се появява само на барабани 2, 3 и 4, но ще спечелите 80x, когато уцелите три навсякъде на тези барабани.

С три скатера ще активирате и бонусната функция с безплатни завъртания. В началото печелите 10 безплатни игри. По време на завъртанията, ако на барабан 1 и на която и да е позиция на барабани 3-5 се появи стек от символи, редът между тях ще се запълни с този символ. Това е страхотен подход към разширяващия се символ и нещо, което не сме виждали твърде много пъти.

По време на основната игра или безплатните завъртания можете да уцелите и уайлд символи. Пирамидата в Гиза е уайлд символ и замества всички символи освен скатер символа.

Играйте 40 Almighty Ramses II безплатно днес

Слот машината 40 Almighty Ramses II е друга топ онлайн казино игра от EGT. Тя е страхотна за гледане, има доста висок RTP от 96% и разполага с добър бонус за безплатни завъртания.

Екипът ни за преглед на слот казината имаше известен успех и с дивите символи!

Можете да тествате 40 Almighty Ramses онлайн слот за себе си в iconomist. Опитайте играта безплатно днес и вижте какво мислите.

Търсите още приключения със слотове от EGT Interactive? Вижте тези страхотни слотове на EGT по-долу.

Често задавани въпроси относно 40 Almighty Ramses II

Можете да намерите демо версия на 40 Almighty Ramses 2 слот в iconomist сега! Дори не е нужно да се регистрирате, за да играете, просто заредете играта на избраното от вас устройство и започнете да се въртите.

Разбира се! Разгледайте прегледите на нашите експерти за най-добрите онлайн казина, за да намерите идеалното място за вас, където да играете слота 40 Almighty Ramses 2!

Да, слот машината 40 Almighty Ramses 2 има бонус функция с 10 безплатни завъртания. По време на играта можете да вземете разширяващи се символи, уайлд и скатери.

Оставете коментар

Информация 40 Almighty Ramses II

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Египет
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост