Дом на киното и MUBI дават достъп до филмотеката си

Потребителите трябва да поискат членство във виртуалния клуб на киноманите

iconomist
iconomist / 04 April 2020 16:56 >
Дом на киното и MUBI дават достъп до филмотеката си
Дом на киното и София Филм Фест предоставят свободен достъп до филмотеката на платформата за арт-кино MUBI. За да се възползват, потребителите трябва да поискат членство във виртуалния клуб на Дом на киното на имейл press@siff.bg. След това, в отговор ще получат линк за достъп филмите в MUBI.

„В MUBI ще откриете не само прекрасни нови филми, но и класически шедьоври. Платформата провокира дискусии, дава възможност да споделяте своите фаворити – продължава се традицията на киноклубовете, в които абсолютните киноманиаци се събират, за да си говорят за различни филмови развръзки, режисьорски версии, а също и за това какво всъщност означава дъждът от жаби в „Магнолия", съобщават от Дом на киното.

Инициативата се реализира в партньорство с Europa Cinemas (част от които е и Дом на киното) и е сред инициативите за поддържане на куртурен живот дори в условията на карантина и изолация.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ