Принц Хари тържествено приключи мисията си в австралийската армия

iconomist
iconomist / 07 May 2015 07:03 >
Принц Хари тържествено приключи мисията си в австралийската армия

Стотици австралийци се струпаха около Операта в Сидни, за да кажат довиждане на британския принц Хари, който приключи едномесечната си тренировъчна мисия в местната армия, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

След като участва в учение в пристанището на Сидни, принцът поговори с десетки кикотещи се ученички, подписа автографи, направи си снимки и се ръкува с множество почитатели. Някои от най-ентусиазираните дами носеха плакати "Ожени се за мен, Хари!" и "Негов кралски сексапил". Една от тях, която си беше сложила корона, успя да целуне по бузата смеещия се принц.

"Беше фантастично - каза Хари за престоя си в Австралия. - Наистина е приятно да имаш възможност да поговориш с хората".

Капитан Хари Уелс, както е известен принцът в британската армия, служи четири седмици в няколко подразделения на австралийската армия в градовете Сидни, Дарвин и Пърт. Освен в симулирани полети той участва в обучение по оцеляване в диви местности, посети аборигенска общност и игра на футбол с войници в инвалидни колички.

Принц Хари ще отпътува от Австралия за Нова Зеландия в събота. Той ще остане там една седмица, след което ще се върне във Великобритания.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ