Принц Хари заяви, че мрази Twitter

iconomist
iconomist / 21 July 2014 15:37 >
Принц Хари заяви, че мрази Twitter

Принц Хари заяви, че мрази Twitter, тъй като смята, че съобщенията и снимките, публикувани в социалната мрежа са „намеса в личния живот”, пише The Telegraph.

Принцът направи това заявление в училище, където децата преминават обучение за предстоящите спортни състезания Invictus Games, организирани за войници-инвалиди. С децата работят сътрудници на Twitter и Facebook, които ги учат как да отразяват игрите в социалните мрежи. Един от учениците попитал Хари дали ще пише ли в Twitter по време на игрите, които ще се проведат от 10 до 14 септември в Олимпийския парк в източен Лондон. Хари отговорил: „Това е много сложно за мен – да публикувам за Invictus Games и защото мразя Twitter заради намесата в личния живот, което е много по-значимо за мен. Надявам се, че всички разбирате за какво говоря”.

Известно е, че принцът се дразни от факта, че не може да се появи пред публика без някой след това да публикува негова снимка в Twitter. Този факт дори станал причина за напрежение в отношенията с бившата му приятелка Кресида Бонас. Също така в социалната мрежа беше разпространена снимка, на която принц Хари е гол по време на парти в Лас Вегас.

Invictus Games е спортно мероприятие, организирано за войници-инвалиди. Принц Хари изпрати своя първи туит на официалната страница на спортното събитие именно по повод старта на продажбите на билети за игрите.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ