Загробен боклук с неясен произход откриха в Червен бряг

Уведомена е Регионалната инспекция по околната среда и водите

iconomist
iconomist / 30 May 2020 11:57 >
Загробен боклук с неясен произход откриха в Червен бряг
Снимката е илюстративна
Голямо количество загробен опакован боклук с неясен произход е открит в местност в Червен бряг. Уведомена е Регионалната инспекция по околната среда и водите в Плевен. От думите на кмета на Червен бряг д-р Цветан Костадинов стана ясно, че сигналът е получен снощи.

"Някакви хора открили някакви чували в Пети квартал. Изпратих наши хора от Общинския инспекторат да проверят на место сигнала и откриха количество  - немалко, загробено. Това са пакети опакован боклук, от който Общинският инспекторат е взел някакви малки части и там е видял, че наистина количествата са сериозни - опакован боклук, той е под земята. Той е зариван отгоре с пръст. Може би е около 30-50 кубика, според техните първоначални оценки, като са се обадили веднага на полицията.

Той е между Пети квартал и Червен бряг в едно изоставено старо ТКЗС. Боклукът какъв е, колко е, може би ще разберем от понеделник нататък заедно с РИОСВ като дойдат".


Кметът е разпоредил да бъдат сложени сигнални ленти, за да не се допускат хора до мястото със загробените отпадъци.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ