Министър Горанов: Не си представям, че държавата изземва бизнеси

Финансовият министър е категоричен, че Васил Божков не бил третиран привилегировано от който и да е държавен орган

iconomist
iconomist / 18 May 2020 17:40 >
Министър Горанов: Не си представям, че държавата изземва бизнеси
Източник: БТА
„Не си представям, че държавата се занимава с изземването на бизнеси или с облагодетелстването на бизнеси“, заяви финансовият министър Владислав Горанов.

Той определи като необосновано дискредитиране опитите на бизнесмена Васил Божков да въвлече правителството в споровете с партньорите му в хазартния и медийния бизнес. И изрично подчерта, че в „този лист хартия“ – огласената днес от Божков паметна записка, подписана от него и бизнесмена Кирил Домусчиев, не са споменати лица от правителството и тя не е коментирана с хора от правителството.

За първата серия от разкрития на Божков - есемесите с него по отношение на хора от комисията по хазарта, министър Горанов каза: "Нямам спомен да съм имал точно тази комуникация с Божков".

„Васил Божков не е получавал привилегировано третиране от който и да е държавен орган“, категоричен е Горанов и поиска да се сложи точка на коментарите по тази тема.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ