Нов HR директор в Асарел-Медет

Бисерка Янева е била осем години на същата позиция в "Кауфланд България"

iconomist
iconomist / 29 January 2020 15:43 >
Нов HR директор в Асарел-Медет
Бисерка Янева поема дирекция "Човешки ресурси" в "Асарел-Медет".

"Много съм щастлива, че ставам част от екипа на лидера в българския минен бранш", каза тя.

Към новото си професионално предизвикателство подхожда с обещанието, че вратите й ще са отворени за всички в компанията и с убеждението, че най-важният капитал за всеки успешен бизнес са хората.

Б. Янева ще отговаря за всички аспекти от управлението на човешките ресурси, информационните технологии, комуникациите и административните дейности в "Асарел-Медет".

Тя има много богат опит и солидна експертиза. Над единадесет години е била директор "Администрация и човешки ресурси" в производственото предприятие на "Ийстман Кодак" в България, а впоследствие над осем години е била HR директор в "Кауфланд България".

Завършила е право в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и "Управление на човешките ресурси" в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Кариерата й е започнала като научен сътрудник в Юридическия факултет на Софийския университет и после е продължила като юрисконсулт в държавната администрация, преди да се развие в областта на човешките ресурси в частния бизнес.

Нели Мърхова, ръководител отдел "Персонал", досега изпълняваща длъжността директор "Човешки ресурси", излиза в отпуск по майчинство и до завръщането й ръководител на отдел "Персонал" ще бъде Анна Гарноева.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ