Новият брой на BBC TopGear вече е на пазара

Вижте каакво ще намерите в него

iconomist
iconomist / 11 November 2019 13:27 >
Новият брой на BBC TopGear вече е на пазара
Новият Land Rover Defender е голямата звезда в новия брой на списание ВВС TopGear България. Заедно с всичко най-важно за популярния всъдеход, ще разберете и как е била създадена корицата на българския брой 193 на най-популярното автомобилно списание в света и как Defender се озова на Луната.

Също така – ексклузивен поглед отвътре към рекорда за скорост на Bugatti – луксозната марка е все по-близо до психологическата граница от 500 км/ч, както и какво е усещането да караш рекордьора Chiron Super Sport 300+ Prototype.

Големият тест ни показва новото лице на три впечатляващи SUV модела, които вече вървят на ток: Audi E-Tron 55 Quattro, Jaguar I-Pace EV400 SE и Mercedes EQC AMG Line.

Какво видяхме на Автомобилния салон София 2019, както и впечатления от първо лице и от сцената на представянето на българския спортен електрически автомобил Kinetik 07.

Гостуваме на хотела, посветен на легендата Mazda MX-5 и се срещаме с друга легенда – Жан Раньоти и огнедишащото му рали оръжие Renault 5 Turbo.

Това и още много интересни новини от света на автомобилите – в брой 193 на BBC TopGear България и на topgear.bg
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ