Rainbow Luck

Информация Rainbow Luck

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Магия
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Betlogo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbetlogo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BETlogo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Влезте в един фантастичен свят с EGT Българските разработчици на слот казина, EGT, имат история в производството на игри с фентъзи тематика. Сред тях са Game of Luck, страхотен 5-барабанен слот с джакпот от 80 000 монети, и Wonder Tree, слот с 20 печеливши линии и щедър бонус с безплатни завъртания. Подобно на останалите, онлайн слотът Rainbow Luck разполага с 25 печеливши линии, подредени символи и бонус кръг с безплатни завъртания. Графиките обаче са тези, които поставят Rainbow Luck с главата и раменете си над другите слотове на EGT. Когато заредите играта в браузъра си, пред Вас се разкрива красив приказен фон, изпълнен с блясък, дъги и цветя. Символите са чудесно нарисувани и изобразяват горски същества, жаби и дори леприкон. Заложете на 25 печеливши линии и достигнете зоната за повишение Можете да залагате между 25 и 500 монети на завъртане, когато играете слота Rainbow Luck онлайн. Печалбите варират от 5 пъти залог на линия за три еднакви J и Q до 100 пъти за пет феи на линия. Зеленият уайлд символ Шамрок замества всички обикновени символи в играта, освен скатерите. Освен това можете да спечелите от 15 до 250x залога на линията си за попадане на 3-5 уайлд символа на активна печеливша линия. Обърнете внимание и на зоната за увеличаване на печалбата. Това е малка зона с 3 позиции на барабаните в центъра на екрана, заобиколена от светеща зеленина. Когато уайлд символ се появи където и да е в зоната Boost Win Zone, той се разтяга, за да Активирайте бонуса с безплатни завъртания и спечелете 10-30 игри Онлайн слотът Rainbow Luck включва бонусна игра с безплатни завъртания, която се активира при падане на 3 разпръснати символа Potts of Gold навсякъде на барабани 2, 3 и 4. Когато уцелите тези три скатера, ще спечелите и 50x залога на линията си. Когато функцията се задейства, автоматично ще спечелите 10 безплатни завъртания, но ако всички скатери се приземят в зоната за увеличаване на печалбата, ще получите 30 безплатни игри. За безплатните завъртания се използва алтернативен набор от барабани, а функцията може да бъде задействана отново. Спечелете бонуса Мистерия Джакпот карти Когато играете на слота Rainbow Luck онлайн, имате възможност да активирате бонуса Mystery Jackpot Cards на EGT. Jackpot Cards е мистериозна джакпот функция с четири нива на наградата. Бонус играта се задейства на случаен принцип, след което имате възможност да изберете карти от полето с 12 карти, показани с лицето надолу. Продължавайте да избирате карти, докато не съпоставите 3 комбинации. Най-ниският джакпот е за клубове, следван от диаманти, сърца и пики. Ако се наслаждавате на вълнуващите моменти на слот машината Rainbow Luck, продължете да четете, за да научите повече за игрите на EGT. Играйте Rainbow Luck безплатно днес!

Rainbow Luck

Влезте в света на феите с магическата слот машина Rainbow Luck на EGT. Играйте на 25 печеливши линии и задействайте безплатните завъртания, за да имате шанс да спечелите джакпота.

Ако обичате игрите с прогресивен джакпот, изстреляйте се към бонуса Mystery Jackpot Cards. Съчетайте символите, за да сте на път да спечелите един от четирите многостепенни джакпота.

Можете да играете Rainbow Luck безплатно днес, преди да заложите истински пари. Заслужава ли тази игра да застане редом до огромни слотове на приказна тематика като Pixies of the Forest? Нека направим преглед и да разберем.

Влезте в един фантастичен свят с EGT

Българските разработчици на слот казина, EGT, имат история в производството на игри с фентъзи тематика. Сред тях са Game of Luck, страхотен 5-барабанен слот с джакпот от 80 000 монети, и Wonder Tree, слот с 20 печеливши линии и щедър бонус с безплатни завъртания.

Подобно на останалите, онлайн слотът Rainbow Luck разполага с 25 печеливши линии, подредени символи и бонус кръг с безплатни завъртания. Графиките обаче са тези, които поставят Rainbow Luck с главата и раменете си над другите слотове на EGT.

Когато заредите играта в браузъра си, пред Вас се разкрива красив приказен фон, изпълнен с блясък, дъги и цветя. Символите са чудесно нарисувани и изобразяват горски същества, жаби и дори леприкон.

Заложете на 25 печеливши линии и достигнете зоната за повишение

Можете да залагате между 25 и 500 монети на завъртане, когато играете слота Rainbow Luck онлайн. Печалбите варират от 5 пъти залог на линия за три еднакви J и Q до 100 пъти за пет феи на линия.

Зеленият уайлд символ Шамрок замества всички обикновени символи в играта, освен скатерите. Освен това можете да спечелите от 15 до 250x залога на линията си за попадане на 3-5 уайлд символа на активна печеливша линия.

Обърнете внимание и на зоната за увеличаване на печалбата. Това е малка зона с 3 позиции на барабаните в центъра на екрана, заобиколена от светеща зеленина. Когато уайлд символ се появи където и да е в зоната Boost Win Zone, той се разтяга, за да

Активирайте бонуса с безплатни завъртания и спечелете 10-30 игри

Онлайн слотът Rainbow Luck включва бонусна игра с безплатни завъртания, която се активира при падане на 3 разпръснати символа Potts of Gold навсякъде на барабани 2, 3 и 4. Когато уцелите тези три скатера, ще спечелите и 50x залога на линията си.

Когато функцията се задейства, автоматично ще спечелите 10 безплатни завъртания, но ако всички скатери се приземят в зоната за увеличаване на печалбата, ще получите 30 безплатни игри. За безплатните завъртания се използва алтернативен набор от барабани, а функцията може да бъде задействана отново.

Спечелете бонуса Мистерия Джакпот карти

Когато играете на слота Rainbow Luck онлайн, имате възможност да активирате бонуса Mystery Jackpot Cards на EGT.

Jackpot Cards е мистериозна джакпот функция с четири нива на наградата. Бонус играта се задейства на случаен принцип, след което имате възможност да изберете карти от полето с 12 карти, показани с лицето надолу. Продължавайте да избирате карти, докато не съпоставите 3 комбинации. Най-ниският джакпот е за клубове, следван от диаманти, сърца и пики.

Ако се наслаждавате на вълнуващите моменти на слот машината Rainbow Luck, продължете да четете, за да научите повече за игрите на EGT.

Играйте Rainbow Luck безплатно днес!

Сега можете да изпробвате тази слот машина на EGT. Безплатният слот Rainbow Luck предлага много вълнуващи бонусни функции и страхотен бонус с безплатни завъртания и големи джакпоти.

Въпреки че слотовете на EGT невинаги са известни със страхотните си графики, слот машината Rainbow Luck ни убеди в обратното. Завъртете я безплатно или с истински пари и вижте

Често задавани въпроси относно Rainbow Luck

Винаги ви препоръчваме първо да играете безплатно на игра като слот машината Rainbow Luck. Играта на нашата демо версия във Iconomist е чудесен начин да тествате бонусите и

Разгледайте нашите предложения за най-безопасните онлайн казина сега. Нашите експерти преглеждат внимателно колкото се може повече казина и ще ви помогнат да намерите място, където да играете слота Rainbow Luck.

Да, можете да получите бонус функция от 10 безплатни завъртания, когато в слота Rainbow Luck се паднат три скатера. Можете също така да вземете разширяващи се уайлд символи и да играете за прогресивен джакпот.

Оставете коментар

Информация Rainbow Luck

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Магия
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост