30 Summer Bliss

Информация 30 Summer Bliss

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Водни
💎 Летливост ниско
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo 22 BET

600 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Palms Bet

100 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
БОНУС ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
logo Winbet

200 лв.

-

Активирайте моя бонусicon Bonus
  1. Слънце, море и рай за сърфистите В слот машината 30 Summer Bliss веднага ще се пренесете на пясъчни брегове с кристално сини води, напомнящи за някои отдалечени хавайски плажове. Самите барабани са изпълнени с морски звезди, луксозни яхти, както и с горещи сърфисти и плажни мадами, които живеят най-добрия си живот. Вярно е, че графиката може да изглежда малко остаряла в сравнение с по-модерните слот игри, но това е формула, която досега е работила добре за Почивка на вълните Залозите започват от едва 0,01 монети и достигат до 1000 монети за тези с повече пари за харчене. Сърфистът и сърфистката действат като уайлд символи - първият в основната игра, а вторите два - по време на бонус рундовете. За да задействате бонусната игра, в която ще получите 12 безплатни завъртания, а печалбите ще бъдат умножени с коефициент x2, трябва да уцелите поне 3 скатер символа на вълна.  Освен това получавате още един шанс да уцелите повече скатери благодарение на функцията за безплатно презавъртане, при която барабаните със скатери остават на мястото си, докато останалите барабани се презавъртат. В зависимост от броя на скатерите, бонусният рунд ще се различава леко, като 5 скатера ще ви донесат игра от най-високо ниво, която изключва всички символи с ниска стойност от барабаните, за да увеличи печалбите ви. Бонус кръгът може да бъде задействан отново. 30 Summer Bliss онлайн слот също така е част от Jackpot Card Suit Network на EGT, което означава, че има още 4 прогресивни джакпота, които могат да бъдат спечелени при случайно задействане на бонусната игра Mystery Card Pick. По време на този рунд ще трябва да изберете и съчетаете 3 цвята карти от 12 обърнати карти, за да спечелите. Още ваканционни вибрации Ако все още жадувате за още блажени летни вибрации на барабаните, завъртете слота Summer Holiday на Microgaming, който предлага 100 печеливши линии и утроени печалби по време на кръговете с безплатни завъртания. Може би ще искате да изпробвате и оригиналния слот Summer Bliss на EGT или да се отдадете на дръзки коктейли в Summer Party на Octopus Gaming с произволни парични награди за грабване. Чисто лятно блаженство

30 Summer Bliss

Включете се в летния режим в най-новата слот игра на EGT. Като продължение на оригиналната им слот игра с лятна тематика, 30 Summer Bliss онлайн слот разполага с 30 печеливши линии, случайни допълнителни уайлд символи и печалби до 6000x Вашия залог.

Научете повече за това защо този идиличен летен слот може да бъде точно това, което ви е поръчано от лекаря.

Слънце, море и рай за сърфистите

В слот машината 30 Summer Bliss веднага ще се пренесете на пясъчни брегове с кристално сини води, напомнящи за някои отдалечени хавайски плажове. Самите барабани са изпълнени с морски звезди, луксозни яхти, както и с горещи сърфисти и плажни мадами, които живеят най-добрия си живот. Вярно е, че графиката може да изглежда малко остаряла в сравнение с по-модерните слот игри, но това е формула, която досега е работила добре за

Почивка на вълните

Залозите започват от едва 0,01 монети и достигат до 1000 монети за тези с повече пари за харчене.

Сърфистът и сърфистката действат като уайлд символи - първият в основната игра, а вторите два - по време на бонус рундовете. За да задействате бонусната игра, в която ще получите 12 безплатни завъртания, а печалбите ще бъдат умножени с коефициент x2, трябва да уцелите поне 3 скатер символа на вълна.  Освен това получавате още един шанс да уцелите повече скатери благодарение на функцията за безплатно презавъртане, при която барабаните със скатери остават на мястото си, докато останалите барабани се презавъртат.

В зависимост от броя на скатерите, бонусният рунд ще се различава леко, като 5 скатера ще ви донесат игра от най-високо ниво, която изключва всички символи с ниска стойност от барабаните, за да увеличи печалбите ви. Бонус кръгът може да бъде задействан отново.

30 Summer Bliss онлайн слот също така е част от Jackpot Card Suit Network на EGT, което означава, че има още 4 прогресивни джакпота, които могат да бъдат спечелени при случайно задействане на бонусната игра Mystery Card Pick. По време на този рунд ще трябва да изберете и съчетаете 3 цвята карти от 12 обърнати карти, за да спечелите.

Още ваканционни вибрации

Ако все още жадувате за още блажени летни вибрации на барабаните, завъртете слота Summer Holiday на Microgaming, който предлага 100 печеливши линии и утроени печалби по време на кръговете с безплатни завъртания.

Може би ще искате да изпробвате и оригиналния слот Summer Bliss на EGT или да се отдадете на дръзки коктейли в Summer Party на Octopus Gaming с произволни парични награди за грабване.

Чисто лятно блаженство

30 Слот машината Summer Bliss е спокоен, лек слот, който не се взема твърде насериозно. Въпреки това ще останете приятно изненадани от бонусните функции и играта с джакпот, които могат значително да увеличат печелившия ви потенциал. За слот, който е лек и безпроблемен, печалбите от 6000 пъти залога ви определено ще подсладят сделката.

Често задавани въпроси относно 30 Summer Bliss

30 Summer Bliss е слот със средна волатилност, което означава, че ще можете да се наслаждавате както на малки чести печалби, така и на по-големи печалби от време на време.

Предлагаме ви да играете 30 Summer Bliss безплатно тук в Iconomist, за да се запознаете с играта, преди да проверите едно от нашите доверени онлайн казина с истински пари.

Доставчикът на софтуер EGT е оптимизирал 30 Summer Bliss и за по-малките екрани, така че можете да очаквате безпроблемна игра от всяко устройство, когато избирате реномирано мобилно казино.

Оставете коментар

Информация 30 Summer Bliss

🤖 ДоставчикEGT Interactive
👀 Тема Водни
💎 Летливост ниско
Играйте други игри от същия доставчик EGT Interactive
20 Super Hot
ниско летливост
Rise of Ra
ниско летливост
Ocean Rush
ниско летливост
Burning Hot
ниско летливост