Нашествие от видеоигри

Гейминг индустрията е във възход покрай епидемията

iconomist
iconomist / 31 March 2020 10:32 >
Нашествие от видеоигри
Източник: Microsoft
Пандемията от коронавирус дава сериозен тласък на индустрията с видеоигри – застояването у дома води до завишен интерес към заглавията и онлайн платформите. През април се очаква да излязат на пазара нови версии на хитови поредици като римейк на Resident Evil 3, Final Fantazy 7 и Persona 5, пише сайтът esports.com. В допълнение почитателите на неостаряващите кинохитове ще задоволят носталгията си с Predator: Hunting Grounds. Ето и накратко какви са най-интересните моменти в новите заглавия.

Resident Evil 3

Джил Валънтайн изследва пълния със зомбита Ракун сити, където тя и останалите агенти от S.T.A.R.S. са преследвани от ужасния Немезис. Освен сингъл плейър играта включва и асиметричен мултиплейър режим, в който четирима играчи контролират оцеляващите, а пети застава срещу тях, като управлява орда от зомбита, тирани и различи капани.

Predator: Hunting Grounds

Заглавието поставя четирима отделни играчи – войници, срещу самостоятелен играч, който влиза в ролята на Хищника. Всеки от четиримата има различни умения и въоръжение. Но Хищника е с повече възможности, за да може ефективно да им се противопостави.

Random Heroes

Спрете нашествие на извънземни, като влезете в ролята на най-различни герои. Играта има цели 108 нива, в които можете да стреляте и изтребвате нашествениците с различни оръжия и техники. Оцеляването не е гарантирано.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ