Мартенският брой на MODA безплатно в интернет

iconomist
iconomist / 25 March 2020 09:36 >
Мартенският брой на MODA безплатно в интернет
Имаме новина и то добра! Поредната доза стил, дизайн, истории, бюти трикове, модни сесии и релакс можете да получите с мартенския брой на списание MODA.

Всъщност сега като се замислим, добрите новини са две. Коя е втората, която сме щастливи да ви доверим? За първи път ще имате възможността да прочетете брой 223 на луксозното издание от вашия лаптоп, таблет или смартфон вкъщи и то напълно безплатно.

Поради извънредното положение в страната и необходимостта всеки един от нас да прояви обществена отговорност, като сведе социалните си контакти до минимум (Искаме максимално скоро отново да се срещаме и прегръщаме, нали така!?), екипът на списание MODA взе решение да разнообрази ежедневието ви в този карантинен период и да предоставим онлайн всички страници от специалния ни брой, посветен на симбиозата между изкуството и модата.

Звездата от корицата ни, дизайнерката Евгения Борисова, говори открито за модата в България, тенденциите в световен мащаб, конкуренцията, лоялността и новите проекти. Мариса Беренсън показва дома си, перфектно олицетворяващ пълния спектър от талантите ѝ. "СуперНовата" на модния подиум Наталия Водянова повдига завесата към личния си живот със своя годеник – потомъка на LVMH.

Тези и още вълнуващи истории прочетете сега в modamagazine.bg и #ОстанетеВкъщи!
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ