Мачът Пулев - Джошуа обявен официално

Двубоят ще се състои в Кардиф на 28 актомври

Споделяне

Икономист

Икономист

iconomist.bg

newsroom@iconomist.bg

Официалният сайт на британския световен шампион по бокс Антъни Джошуа излезе със съобщение, че е постигната договорка за мач с българина Кубрат Пулев.

Както беше съобщено още след отказването на Владимир Кличко, боят ще бъде в Кардиф на 28-ми октомври, събота. Очаква се да присъстват повече от 75 хиляди зрители.

Ето какво гласи съобщението на сайта на Джошуа:

"След месеци на спекулации сега можем да потвърдим, че Антъни Джошуа ще се върне на ринга на 28-ми октомври 2017 година на стадион Принсипалити в Кардиф, за да защити своя титла във версията IBF срещу задължителния претендент Кубрат Пулев".

Антъни Джошуа има 19 победи от 19 мача на професионалния ринг, като нито един от тях не е продължил пълни 12 рунда. С изключение на двубоя му с Владимир Кличко, всички останали са били прекъсвани до седмата част.

Кубрат Пулев е с 25 победи и 1 загуба. Поражението дойде срещу Владимир Кличко, когато Кобрата беше получил възможност да се бие за световната титла.

Българинът веднага излезе с отговор в "Туитър": "Антъни Джошуа е страхотен. Аз имам малко време за подготовка, но ще бъда напълно готов, когато изляза на ринга".

Споделяне

Оставете коментар

.....................................