Българчето, родено в самолет, кацна в София

Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Lufthansa от Манчестър през Мюнхен

новини животът От ляво на дясно: представителят на "Луфтханза" за България Александър Толвет, родителите на Ники и по-големия му брат
От ляво на дясно: представителят на "Луфтханза" за България Александър Толвет, родителите на Ники и по-големия му брат / Луфтханза
Споделяне

Икономист

Икономист

iconomist.bg

newsroom@iconomist.bg

Малкият Ники, роден на 26 юли по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт, кацна заедно със своето семейство на Летище София, съобщи авиокомпанията.

БЪЛГАРЧЕ СЕ РОДИ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ НА "ЛУФТХАНЗА"

Веднага след раждането полетът от Богота бе отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа. Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Lufthansa от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от "Луфтханза" му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето" - казва Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.

Споделяне

Оставете коментар

..................................