Волен Сидеров: Атакуват ни, защото започнахме да работим здраво

Политиката е жестоко занимание - всяка дума може да бъде използвана, за всяка грешка плащаш висок данък, посочи един от лидерите на "Обединените патриоти"

Споделяне

Икономист

Икономист

iconomist.bg

newsroom@iconomist.bg

 

Правите тази атака, защото видяхте, че това правителство започва истинска работа - още първите седмици бяха направени мерки, които облекчиха туризма, още първите седмици бяха направени мерки за семействата с репродуктивни проблеми, дори този изтеглен закон беше презастраховане. Това заяви съпредседателят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров в декларация от името на групата и в отговор на декларацията на БСП.

Сидеров призова депутатите към спокойствие и разум. За да има оправия, нека гледаме същината, критикувайте ни по това, което реално вършим в политиката, икономиката и социалната сфера, всичко друго е игра, на която й е минало времето, отбеляза той. Сидеров заяви, че вицепремиерът Валери Симеонов няма нацистки виждания. Валери Симеонов е деен човек, който има качества да свърши работа, подчерта Сидеров.

Политиката е жестоко занимание - всяка дума може да бъде използвана, за всяка грешка плащаш висок данък, посочи той. Призовавам към разум и умереност и да гледаме същината, действията, каза още Волен Сидеров.

Споделяне

Оставете коментар

.....................................