партньорска публикация Трето годишно издание за интериорен и продуктов дизайн Dibla Design Awards в Sofia Event Center 

Участие заявиха 75 проектанти, а отличените ще бъдат оповестени на специална церемония на 21 ноември

iconomist
iconomist / 19 October 2018 19:54 >
партньорска публикация Трето годишно издание за интериорен и продуктов дизайн Dibla Design Awards в Sofia Event Center 
За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. На церемония на  21 ноември 2018 г на Dibla Design Awards в Sofia Event Center ще станат известни имената на наградените от националното съревнование за интериорен дизайн.

Покани за Церемонията се разпространяват чрез тикет порталите bilet.bg, eventim и ticketportal

На 10 октомври приключи срокът за подаване на проекти за участие – над 150 интериорни решения от общо 75 проектанти. Най-много от тях участват в подкатегории "Апартамент" от "Жилищен интериор" и "Ресторант/Бар-ресторант" от "Обществен интериор".

Отличията за категориите в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“ ще бъдат присъдени от международното жури. Най-очакваното и престижно отличие „Дизайнер на годината за 2018 г.“ ще се присъди за цялостно развитие и принос към българския дизайн и популяризирането му на национално и международно ниво.

Dibla Design Awards дава възможност на най-добрите осъществени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени, да придобият известност не само в професионалните среди, но и сред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии. Официалната церемония всяка година събира стотици гости – изтъкнати представители на дизайнерската и архитектурната гилдия, на средствата за обществено осведомяване и бизнеса у нас.

Събитието на Dibla Design Awards нямаше да бъде възможно без доверието и помощта на партньорите ни от Годишната партньорска програма и SEC – съорганизатор на събитието.
Exit