Марешки: Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес

iconomist
iconomist / 20 February 2016 03:36 >
Марешки: Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес

Газовата асоциация твърди, че цените на горивата ще паднат с 2 – 3 стотинки, „аз ще ги опровергая – в най-близко време ще има още бензиностанции в страната и не с 2 – 3 стотинки, а с 20 – 30 стотинки ще паднат горивата и в останалата част на страната“.

Това коментира бизнесменът Веселин Марешки в ефира на бТВ. Той добави, че ще има бензиностанции и в София.

„Най-късно до края на годината ситуацията в голяма част от държавата ще бъде нормализирана. Такива маржове по 30 – 40 стотинки няма да са допустими“.

Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес и по този начин да се попречи на интереса на варненци, каза още той.

Бизнесменът призна, че не знае полицията е разкрила кой е заложил бомба пред аптеката му в Бургас, но добави, че „тръгвайки на битка срещу картелите, знаех, че пътят няма да е лесен“.

Той отрече да прави манипулации на бензиностанциите си. „Аз съм тръгнал да се боря срещу тези измами, за да може да влиза повече ДДС, повече акциз в държавата, хората да живеят по-добре, а не да ставам поредния крадец“.

За спрените обществени поръчки Марешки коментира, че „това е част от нормализирането на държавата“ и „натискът отвън е толкова голям, че държавата не може да продължава да върви с толкова много корупция и толкова много безобразия“. 

Абсолютно сериозно ще се кандидатирам за президент. Не говорим за шоу, много сериозно гледам на тези неща, каза още Марешки.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ