Ревизоро: Няма как да се закрие митница ”Свиленград”

iconomist
iconomist / 16 December 2015 11:59 >
Ревизоро: Няма как да се закрие митница ”Свиленград”

Ние в парламентарната група не сме се събирали и до този момент не сме заседавали по тази нова номинация още повече, че тя съществува от сутринта. Но като цяло смятам, че няма да имаме възражения сред колегите, но разбира се ПФ е от 5 политически сили, така че е възможно НФСБ да има някакво различно мнение. Все пак мисля, че този министър да бъде избран. Това каза за "Хоризонт" в предаването "Нещо повече" депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

Относно предвижданите промени в правилника на агенция "Митници" за закриване на митница "Свиленград" и прехвърлянето й към централното управление, Димитров коментира:

Както и да се казва свиленградската митница тя и до момента се води към Пловдив. Дали ще е към Пловдив или към София, ти всъщност сменяш табелката. Защото нали разбирате, че директорът от София не може да пише нарядите на 4000 души всяка вечер. Пак ще има ръководител на място, пак ще бъдем външна граница на ЕС. Ние дори да искаме не можем да закрием тази митница. В момента сменяме табела и етикет и създаваме правна възможност да разместваме хората без това да бъде укоримо в съда. (...)Няма как да стане закриване на митница.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ