Правителството разреши провеждането на конференции и семинари на закрито

Условието е заетост на местата до 30% от общия им капацитет

iconomist
iconomist / 30 May 2020 12:11 >
Правителството разреши провеждането на конференции и семинари на закрито
Източник: Правителствена пресслужба
Разхлабването на мерките по отношение на коронавируса продължава. Здравният министър Кирил Ананиев разписа заповед, която позволява провеждането на конгреси, конференции, семинари, изложения. Условието е заетост на местата до 30% от общия им капацитет и при спазване на въведените противоепидемични мерки,съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро, които са запознали премиера и здравния министър с проблемите на сектора, който е напълно блокиран и на практика не функционира от самото начало на епидемията от новия коронавирус (COVID-19) у нас.

"Пред последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия", отбелязал Борисов.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ