Асен Христов: Ще работим за задържане на цената на тока (видео)

Председателят на Надзорния съвет на "Еврохолд" е категоричен, че е от полза за България български инвеститор да купи ЧЕЗ

iconomist
iconomist / 09 October 2019 10:02 >
"Чрез инвестиции в нови технологии ще задържим цената на тока и дори е възможно тя да бъде намалена", коментира в ефира на bTV председателят на Надзорния съвет на "Еврохолд" Асен Христов.

Инвестициите ще помогнат за намаляване на загубите, технологичните и от кражби, уточни той. "Еврохолд" е кандидат-купувач за активите на ЧЕЗ България, след като пропадна сделката с първия желаещ - компанията на Гинка Върбакова.

"ЧЕЗ не са размислили, просто предупреждават, че трети опит няма да има, коментира Асен Христов, намеренията на чешката компания да останат още пет години у нас, ако и отзи път сделйата пропадне.

Асен Христов е категоричен, че е от полза за България български инвеститор да купи компанията и отново подчерта, че върху сделката няма протекции от политическо лице у нас.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ