Музикален плейър със смартфон амбиция

iconomist
iconomist / 09 October 2019 14:49 >
Музикален плейър със смартфон амбиция
ИНОВАТИВЕН: Плейърът FiiO M11 работи с Android 7
Китайският бранд FiiO отдавна се установи като един от световните лидери в производството на достъпни мобилни музикални плейъри и аксесоари, но вместо да почива на стари лаври, постоянно вдига летвата пред конкуренцията. Пример за това е струващият €499 модел М11, който размива границата между смартфон и плейър. Устройството работи с Android и има 5,15-инчов сензорен IPS дисплей с резолюция 720р. Входовете са подредени в долната част – 3,5-милиметров и 2,5-милиметров аудиоконектори и USB-C порт за зареждане и свързване към външен източник за музика или компютър.

Слотовете за карти памет са два, което означава, че може да заредите до 2 терабайта музика – предостатъчно и за колекция с най-тежките дигитални формати като aptX, aptX HD, LDAC и LHDC. Безжичната свързаност е през Bluetooth и Wi-Fi, като към плейъра може да се стриймва музика от компютър, която след това да се възпроизвежда с високо качество от безжични колони.

Джаджата използва Android 7, но не предлага достъп до Google Play Store. Вместо това има собствен магазин за приложения, откъдето да качите различни приложения за музикален стрийминг. Също така може и директно да инсталирате приложения чрез техните APK файлове.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ